Snuskgubben kräver att få se kvinna i sexiga skor – svarar med sylvass bild som får idioten rasande

Internet hjälpt oss på oändligt många vis. Vi kan komma i kontakt med människor som bor på andra sidan jorden, vi kan betala räkningar utan att lämna hemmet och otroligt många fler nyttiga saker.

Till exempel kan man kan köpa och sälja gamla prylar på nätet, vilket är väldigt populärt och dessutom väldigt bra då man slipper slänga grejerna utan de kan få nytt liv hos någon annan.

Men det är inte helt riskfritt att köpa och sälja saker på nätet. Precis som i resten av samhället finns det snuskhumrar lite här och där. Man kan handskas med dessa på olika sätt – men den här kvinnan valde verkligen ett av de mest kreativa sätten.

Det är Bored Panda som skriver om och har pratat med kvinnan, som valt att vara anonym. Hon lade ut några par högklackade skor till försäljning men till sin förvåning fick hon flera svar från män än från kvinnor.

”Frågade om de luktade fotsvett”

Männen hävdade att de ville köpa skorna till sina flickvänner inför Alla hjärtans dag, men att de gärna ville se skorna på kvinnan som sålde dem.

– Till en början tänkte jag inte på det så jag skickade bilder där jag hade skorna på mig. Men så fort jag skickat en bild, började de fråga efter fler bilder, där jag skulle ha strumpbyxor på mig och så undrade de om skorna luktade fotsvett, säger kvinnan till Bored Panda.

Hon hade helt enkelt råkat ut för ett gäng fotfetischister, och tänkte inte låta dem se mer av henne. Så hon tänkte ut en revansch.

Lät hunden ta på sig skorna

Nästa gång hon fick frågor om skorna från män så satte hon helt enkelt skorna på hennes hund.

– Jag bad min pojkvän göra det först men han har för stora fötter så de gick inte ned i skorna, säger kvinnan till Bored Panda.

Bildkälla: Reddit

Föga förvånande slutade männen att höra av sig.

– Vår hund är alltid så snäll och hjälpsam, han sa inte ett ord och stod helt still när jag satte på honom skorna, förklarar kvinnan för Bored Panda.

Bildkälla: Reddit

”Det finns ju porr för sådant”

Kvinnan har ingenting emot folk som gillar fötter, men vill inte ställa upp på att skicka bilder till främmande män för att de ska få leva ut sina lustar.

– Jag vill inte bli inblandad. Det finns ju massor av porr för sådant på nätet så jag behöver ju inte fylla deras behov, säger kvinnan till Bored Panda.

Kvinnan lade ut bilder på sin roliga revansch på nätforumet Reddit, där de gjort stor succé och kvinnan har hyllats av tusentals för sin kreativitet.

Bildkälla: Reddit

Vilken smart revansch! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!