Snuskgubbens kontaktannons chockar Sverige – detaljerade kraven får mig att skratta högt

Att hitta den rätta är sannerligen inte enkelt. Många måste vänta ett halvt liv – och vissa kanske inte ens lyckas klicka med en kvinna eller man. Andra stadgar sig tidigt och lever sedan ett mysigt liv tillsammans.

En väg för att få tag på sin drömpartner är via kontaktannonser. Det var nog större förr när fler läste papperstidningar, men i takt med att nätet blivit en mer integrerad del av vår vardag så har även sådant här flyttats till datorernas värld.

Jag har själv aldrig satt in, eller svarat på, en kontaktannons – men genom åren har man ju trots allt stött på en del. Svårigheten är nog att lyckas ge en bild av sig själv som intressant, men samtidigt inte verka stöddig och självgod.

Det är sannolikt en kluring balansgång, det där – men vad jag sett så finns de som verkar strunta i ovanstående. De kör helt enkelt sitt eget race, det får bära eller brista. På sätt och vis kan jag tycka det är ganska härligt.

Om det inte genererar så stort intresse är ju faktiskt ingen direkt skada skedd – och är folk inte intresserade så är det ju bara att inte höra av sig. Det är inte svårare än så.

Skrattar högt

Men av alla roliga kontaktannonser jag stött på så är den här (nedan) min absoluta favorit. Den tar ärlighet till en helt ny nivå! Det ska väl sägas att den florerat på nätet ett tag och jag tror att den är mer av ett skämt än ett genuint, äkta försök till att hitta kärleken – men jag tycker faktiskt inte det spelar så stor roll.

Även om kontaktannonsen skulle vara fiktiv (jag vet inte hur det ligger till) så får den mig att skratta högt!

Bildkälla: Facebook/Ofoget

Det gäller alltså att vara på hugget i mitten av juli, då den här stjärnan får permission! Men det kan ju vara värt att vänta – man får ju faktiskt en trasig handske på köpet!

”Snuskgubben”, som han kallar sig själv, har detaljerade krav som verkligen är speciella – eller vem gillar inte trollkarlskläder, utgångna mejeriprodukter och saker gjorda av näver?

Visst var den här kontaktannonsen klockren? Tryck gärna på DELA-knappen om du håller med!