Snuskhummer sökes: Nu kan drömjobbet bli ditt – som professionell dildotestare

Sexleksaker börjar bli en allt mer integrerad del av våra sexliv. Oavsett om man lever med en partner eller på egen hand så kan man ha mycket nytta och än mer nöje av en leksak eller två i sängkammaren.

Sexleksaker av idag kan dock se ut och fungera lite hur som helst, det är längesedan en sexleksak enbart var en en penisformad stav i silikon.

För att komma underfund med vilka sexleksaker som fungerar bäst utlyser nu ett företag en tjänst som enbart går ut på en enda sak – att testa sexleksaker.

Sexleksaksföretaget som nu har ett riktigt snuskigt jobb ledigt heter föga förvånande UberKinky och söker efter en professionell dildotestare.

Bildkälla: Shutterstock

Nya leksaker varje månad

Arbetsbeskrivningen är tämligen enkel: testa nya sexleksaker och recensera dem.

Får man det eftertraktade jobbet så får man nya sexleksaker hemskickade varje månad, som man testa ska testa på sig själv och sedan ge feedback på leksakerna till UberKinky.

Lönen då? Inga pengar betalas ut, man får helt hålla till godo med den eventuella njutning som sexleksakerna bidrar till.

Bildkälla: Shutterstock

”Bryr oss om kunderna”

Jobbet är en naturlig del i företagets utveckling, enligt dem själva.

– Vi brinner för att kunna erbjuda våra kunder de senaste och mest innovativa produkterna. Därför vill vi också försäkra oss om att produkterna vi tar in är bra, säger Luke Taylor, VD på UberKinky, till Daily Star.

Bildkälla: UberKinky

Känner du en snuskhummer som skulle passa perfekt för det här jobbet? Tryck då på DELA-knappen så att de får en chans att söka sitt drömjobb!