Sommaren är räddad: Nu kan du köpa en mini-jacuzzi – till din pung

Att bada och svalka sig efter en lång dag, är svårslaget.

Nu kan den drömmen bli sann även för de absolut mest ädla delarna på manskroppen – genom att köpa en Testicuzzi.

Vad det är? En jacuzzi för pungen, naturligtvis!

Som man finns det några kroppsdelar som är viktigare än andra, och de allra flesta män skulle nog vara överens om att de kroppsdelarna sitter mellan naveln och knäskålarna.

Det är viktigt att ta hand om sina ädlaste delar, dels för fortplantningen och dels för att undvika problem där nere.

Pratade pungar

Vill man lyxa till det ordentligt och verkligen skämma bort klockspelet, kan man nu köpa en mini-jacuzzi – specialdesignad för pungen, skriver Viral Thread.

Bakom den delikata idén ligger företaget Testicuzzi. Själva idén dök upp under ett samtal mellan vänner, som sedan mynnade ut i en prototyp och till slut en färdig produkt.

Bild: Testicuzzi

”Det hela började som ett roligt snack mellan vänner om dejtande, drickande och ovanliga trender för ungefär ett år sedan då vi sa ’vi borde verkligen göra det här!’ ” står det på sajtens hemsida.

Så fungerar pung-jacuzzin

Hur fungerar då en mini-jacuzzi som är till för pungen?

Efter en dag där pungen fått ta stryk, kanske om man cyklat långt eller har utövat någon kontaktsport där juvelerna fått några smällar, kan man komma hem och vårda sina pungkulor.

Testicuzzin finns i två ordinarie färger, vit eller svart, men också i en lyxvariant i 14 karats guld för den som verkligen vill lyxa till det.

Bild: Testicuzzi

”Testicuzzin är den perfekta gåvan för den som verkligen bryr sig om sina testiklar. Ett dopp i den här fina testikel-jacuzzin får din manlighet verkligen omtanke. Testicuzzin är utrustad med en jättemjuk silikonkudde för din största kroppsdel och två kupor för din ”tepåse” för flera timmar av batteridriven avslappning,” står det på sajtens hemsida.

Bild: Testicuzzi

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också få se det här!