Sonen kastar sten mot polis på viktigt uppdrag – då dyker mamman upp och visar var skåpet ska stå

I Sverige har vi en tid haft problem med att poliser och annan blåljuspersonal blir bemötta med stenkastning och andra former av hot när de ska utföra sitt viktiga jobb. Det är mer förekommande på vissa platser, men det känns verkligen som ett problem som samhället måste ta tag i.

Att polisen ska hämmas för att ett gäng idioter inte vet hur man ska bete sig mot andra – det är inte okej!

Många gånger är det yngre killar som står för de värsta attackerna. Det är då lätt att undra vad deras föräldrar tycker om det här – och man frågar sig lätt om de försöker göra något åt vad barnen sysslar med.

Det är många som står handfallna och tittar på när polis och annan blåljuspersonal attackeras med stenar och andra farliga föremål. Visst, det är främst polisen som ska avstyra sådant här – men samtidigt är det irriterande att de ska störas i samband med viktiga utryckningar.

Märks vad mamman tycker

För en tid sedan var det upprörd stämning i den amerikanska staden Baltimore. Det var ett gäng maskerade män som attackerade polis med stenar. Om det var någon som undrade ”Var tusan är killarnas föräldrar?” så skulle de snart dock få svar på den frågan.

Plötsligt dyker en av vandalernas mamma upp – och då blir det andra bullar!

Youtube

I klippet (nedan) syns tydligt vad hon tycker om sonens agerande. Killen som först var tuff och arg på polisen har snart inget att sätta emot. Vem vågar liksom käfta mot en så här irriterad mamma?

Videosnutten har setts av över 50 000 personer – och den modiga kvinnan har hyllats för sitt ställningstagande. Hon daltar verkligen inte med sin son, utan här är det raka rör som gäller!

Jag tycker att hon är en riktig hjälte och med en så här stark mor borde sonen verkligen försöka ta efter hennes värderingar. Förhoppningsvis gav det här grabben en rejäl tankeställare!

Tycker du också att mamman gjorde rätt? Tryck då gärna på DELA för att hylla den här modiga kvinnan!