Sonen målar hus på nya väggen, men mammans kontring hyllas av tusentals

Sonen målar hus på nya väggen, men mammans kontring hyllas av tusentals

Att bli förälder är något av det bästa som finns. Man får något helt nytt att bry sig om och ge nästan all sin energi till.

Men givetvis kommer även vissa motgångar – men då gäller det att hantera dem på rätt sätt. Det är nog den viktigaste nyckeln till att bli en balanserad mamma eller pappa.

Det är nog få som kan påstå att det enbart är härliga dagar och glada miner när det kommer till att vara förälder till småbarn. Som tur väl är så överväger nästan alltid de positiva delarna de negativa – och så gott som alla älskar nog deras senaste familjemedlem över allt annat.

När väl motgångar knackar på dörren så gäller det att hantera det på bästa sätt. Det kan handla om alt från influensa och bebisspyor till att de små liven ställer till med galenskap.

Just det sistnämnda hade blivit en vana hemma hos Eric Massicotte och hans fru. Deras första barn var visserligen nu hela 6 år, men hade funnit ett stort intresse i att rita. Lite överallt, dessutom.

Sonen nöjde sig inte med papper, utan en dag märkte de att den lille konstnären hade målat ett litet hus med en grön tuschpenna – mitt på väggen i vardagsrummet.

Medan Eric tog sig för pannan och gick iväg en stund för att andas så gjorde frun något helt genialt. I stället för att skälla ut sonen så satte hon upp en tavelram på väggen, så att motivet hamnade likt en tavla.

Oväntad gåva

Bredvid satte hon en lapp med texten: ”Avbrutet husbygge 2017 på grund av färgfel. Ändå bortskänkt som en gåva till konstnärens överraskade föräldrar!

När Eric kom tillbaka och såg vad frun gjort kunde han inte hålla sig för skratt och la upp före- och efter-bilden på nätet där det hela fick tusentals reaktioner. Nästan alla positiva.

Givetvis berättade de för sonen att det här inte var okej, men jag tycker ändå som sättet frun hanterade det här på är klockrent. Det gäller att kunna ha roligt och skratta även i motgångar!

Dela nu om du fick ett leende på läpparna!