Spana in: Speciella lastbilen som gör braksuccé på nätet

Så här i mitten på januari kan det kännas mer än avlägset med sommarsemester. Men faktum är att vi, innan vi vet ordet av, snart har påsk och därefter kommer veckorna vara fyllda av röda dagar hela vägen fram till midsommar och efter midsommar börjar det närma sig semester. Att semestra i Sverige är bland det bästa som finns. Man behöver inte växla konstiga valutor, checka in bagage på någon konstig flygplats eller försöka prata spanska när man beställer mat. Att bilsemestra i Sverige ger verkligen en unik chans att få se så mycket av vårt underbara land som möjligt – och nu kan man bilsemestra på det lyxigaste av sätt.

Att kuska runt i husbil eller husvagn om sommaren är bland det svenskaste som finns. Man får susa fram över rapsfälten i Skåne och se bergen högt uppe i norr samtidigt som man får umgås med sina nära och kära hela tiden, eftersom man ju sitter och åker tillsammans. Finns det något som känns så semester-svenskt som att höra två syskon bråka om vem som ska få välja musik i bilen? I sommar kan man göra denna klassiska resa i ett minst sagt lyxigt utförande – i en ombyggd lastbil.

Bildkälla: NL Motorhome

Plats för sex personer

Det är företaget ATV Racing i Eskilstuna som nu säljer en Scania-lastbil som byggts om till en otroligt lyxig husbil – titta bara på insidan!

Bildkälla: NL Motorhome

Husbilen är utrustad med induktionshäll, tvättmaskin, diskmaskin och surroundsystem.

Bildkälla: NL Motorhome

Tänk att få semestra inuti denna!

Bildkälla: NL Motorhome

Husbilen är utrustad med sex bäddar.

Bildkälla: NL Motorhome

Att få knoppa här efter en dag på stranden känns ju helt okej.

Bildkälla: NL Motorhome

Kostar som en lyxvilla

Men smakar det så kostar det, som det så fint brukar heta. I annonsen anges priset ligga på 10 000 000 kronor, men det beror på vilken utrustning man väljer att ha i husbilen. ”Vi tar emot fastigheter, Sportbil eller annat i inbyte,” står det i annonsen som ligger ute på Blocket.

Bildkälla: NL Motorhome

Skulle du kunna tänka dig att tillbringa sommaren i den här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!