Storbröstad kvinna sätter dold kamera i ”klyftan” – och lär alla tjuvkikande äckel en läxa för livet

Storbröstad kvinna sätter dold kamera i ”klyftan” – och lär alla tjuvkikande äckel en läxa för livet

Vi människor är ju i grund och botten djur, med naturliga instinkter. Århundraden av utveckling har skapat sociala koder som vi idag följer, vilket såklart är bra då många skulle uppleva obehag om vi enbart lyssnade till våra instinkter.

Men att hålla ögonen borta från andra människor, det är riktigt svårt, oavsett kön. Det är långt ifrån alla gånger vi tittar på någon medvetet men tittar, det gör vi. Oftast spanar vi in någon kroppsdel vi attraheras av eller som bara är utmärkande för den man tittar på.

En som drog nytta av detta för en god sak är 29-åriga Whitney Zelig, som satte en dold kamera mellan sina bröst – för att få andra kvinnor att kolla sina bröst för bröstcancer, skriver Ladbible.

Alla har vi känt dem. Blickarna från andra människor vi möter i vardagen.

Det kan vara på stan, på jobbet, på gymmet eller i mataffären, vart man än går så kommer folk att titta på en trots att man själv tycker sig vara ganska anonym till utseendet.

Gömmer kamera mellan brösten

Men 29-åriga Whitney Zelig drog nytta av folks blickar, för en god sak. Hon satte en dold, liten kamera mellan sina bröst i en urringad tröja och gick ut på stan.

Bildkälla: YoBildkälla: Youtubeutube

Sedan fångade kameran upp alla som tittade mot hennes bröst. Och det var människor i alla åldrar och av alla kön som gluttade hejvilt ned i klyftan.

Bildkälla: Youtube

Vissa var mer diskreta än andra.

Bildkälla: Youtube

Men en sak hade de alla gemensamt, både män och kvinnor.

Bildkälla: Youtube

Ingen kunde hålla ögonen borta från hennes bröst.

Bildkälla: Youtube

Vill skapa debatt

Men Whitney gjorde sig inte allt detta besvär bara för att få uppmärksamhet, utan hon ville i själva verket väcka debatt kring bröstcancer och uppmuntra andra kvinnor att kolla upp sig.

”Tjejer, glöm inte att kolla in era egna bröst också!” står det i slutet av klippet, som Whitney laddat upp på nätet.

Se hela klippet här nedanför!

Vilket smart drag, och ett lite ovanligt sätt att väcka debatt på!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta viktiga budskap!