Surkärring kräver att mamman slutar amma i parken – klockrena revanschen tar ner tanten på jorden

Något som alltid är ett hett samtalsämne är offentlig amning.
En liten del tycker att amning endast får ske bakom stängda dörrar medan en annan del, vilket innefattar de flesta av oss, anser att det är bland det mest naturliga som finns att mata sin bebis.
Surkärring är kanske inte ord man slänger sig med hur som helst, men det finns nog inget annat ord för den anonyma kvinna som rasade mot en kvinna som ammade sin bebis i en park. Som tur är fick kvinnan precis vad hon förtjänade, skriver
Relay Hero.

Att amma offentligt eller att inte amma offentligt – det är frågan på många nyblivna föräldrars läppar. Oavsett vilket ben man står på i frågan så bör det rimligtvis vara upp till var och en när och hur man matar sin egen bebis. Men precis som med allt annat här i världen finns det de som alltid ska lägga sig i vad andra gör – men den här gången slog karma till med full kraft.

”Sprutade mjölk på mig med tuttarna”

I ett Facebookinlägg i en lokal grupp för den engelska staden Dartford skrev en riktigt sur kvinna ett anonymt inlägg.

AnonTo the lady Dartford park who thought it was appropriate to breastfeed her baby whist my child and very easily…

Gepostet von Dartford Gossip page am Donnerstag, 4. August 2016

I inlägget står det följande:

”Till kvinnan i Dartford park som tyckte att det var lämpligt att amma sin bebis när mitt barn och min lätt-distraherade make satt tätt intill. Jag tycker inte det var nödvändigt att du reagerade som du gjorde bara för att jag bad dig amma någon annanstans.
Du bad mig dra åt helvete och sprutade mjölk på mig med dina tuttar, det var väldigt obefogat. Hoppas du skäms!”

”Du förtjänade det”

Kvinnan, som inte ens vågade skriva inlägget med sitt namn, fick nog inte den respons hon hoppats på. Istället för medhåll tycker de flesta att kvinnan fick exakt vad hon förtjänade.

”Du förtjänar verkligen det som hände dig. Om du inte gillar det, titta inte. Litar du inte på din man, lös det med honom. Kvinnan matade bara sitt barn när du störde henne, det var inte tvärtom,” skriver en kvinna.

”Helt rätt! Ta inte ut din osäkerhet över din makes vandrande ögon på en mor som matar sitt barn. Väx upp!” skriver en annan.

Bildkälla: Flickr

Vad tycker du? Gjorde kvinnan rätt som reagerade så här?
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får läsa detta!