Svensexegänget skapar totalkaos på flygplanet – får piloterna att nödlanda

Svensexor och möhippor har en tendens att spåra ur. Det gäller verkligen att man tar med sig vettet in i festandet så att man undviker potentiella katastrofer. Det ska ju främst vara en tid för glädje och skojigheter – inte problem och olyckor.

Att resa i samband med den här typen av arrangemang kan alltid vara lite riskfyllt. Känslorna är nästan utanpå kroppen och alkoholen brukar under några timmar på exempelvis ett flygplan kunna rinna ner i en relativt strid ström.

Alla som rest en del med flyg i sitt liv har nog någon gång hamnat i närheten av en eller flera jobbiga medpassagerare. Det kan verkligen förstöra en hel flygning – och det är emellanåt nästan häpnadsväckande hur dåliga människor är på att respektera andra.

Engelsmän har ett rykte om sig att kunna vara lite stökiga och högljudda. I synnerhet i samband med festande. Ett grabbgäng gjorde i helgen vad de kunde för att hålla den myten levande.

Shutterstock

Det var ombord på flight 2924 med Thomas Cook Airlines, som var på väg från Manchester till feststaden Las Vegas, som en svensexa fullständigt spårade ur. Det var någonstans ovanför Atlanten som de 5 männens korkade handlingar skapade totalt kaos på planet.

Svarade med svordomar

– De slogs med varandra och tände en cigarett på toan, berättar passageraren Krystyna Sczcygiel för Daily Mail. Varje gång de blev tillsagda att sätta sig ner och spänna fast sina säkerhetsbälten så ignorerade de bara det. När andra resenärer sa åt dem att vara tysta så svarade de bara med förolämpningar.

Till slut såg piloterna ingen annan utväg än att nödlanda i kanadensiska Winnipeg, så att man kunde göra sig av med de engelska bråkstakarna.

Poliser från Royal Canadian Mounted Police klev efter landning ombord och satte handfängsel på de 5 männen – och ledde dem sedermera av planet. På vägen av möttes de av buande och busvisslingar, vilket svensexegänget besvarade med en storm av svordomar.

Se lite om hur det såg ut i det korta klippet nedan!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Rjp8DtGmT38″ /]

Man kunde senare lyfta igen – och planet landade i Las Vegas 2 timmar och 40 minuter försenat, enligt tidningen.

Tryck nu på dela-knappen om du också varit med om jobbiga medpassagerare under en flygresa, eller dela med dig av dina erfarenheter av liknande händelser i kommentarsfältet!