Svenska Patricia får pinsamt paket på posten – då avslöjas systerns klockrena ”dildo-spratt”

24-åriga Patricia Linder bor i Helsingborg, men hennes syster bor 40 mil därifrån. Då avståndet är så pass långt har systrarna infört en tradition där de skickar födelsedagspresenter till varandra via posten när de inte kan ses.

I år valde dock Patricias syster att skoja till det lite extra på födelsedagen, vilket fick Patricia att skämmas rejält när hon skulle hämta ut paketet, skriver Expressen.

Patrica Linder, 24, är van att få födelsedagspresenter skickade till sig från sin syster via posten – det är helt enkelt så de gör varje år. Så när Patricia fick ett meddelande på sin telefon om att hon hade ett paket att hämta ut på sitt lokala Ica tänkte hon inte mer på det.

”Varning! Extrema dildos!”

Men när Patricia skulle hämta ut paketet insåg hon att hennes syster spelat henne ett minst sagt pinsamt spratt.

Systern hade nämligen slagit in paketet med tejp med olika snuskiga texter.

Bildkälla: Facebook

Texterna lyder fritt översatta:

”Varning! Extrema dildos inuti!”

”Megadildo.com! Räcker inte vanliga dildos? Vi fixar biffen! Enorma dildos är vår specialitet!”

”Man blir lite chockad”

Patricia tyckte självklart att hela situationen var pinsam trots att kassörskan som lämnade ut paketet uppträdde professionellt och inte nämnde det uppenbara.

– Hon sa inte så mycket. Jag tänkte mest… ”alltså, ditt as”. Man blir lite chockad. Jag bestämde mig för att bara leka cool och låtsas som ingenting, säger Patricia till Expressen.

Bildkälla: Facebook

”Gott om tid att planera hämnd”

Patricia kunde dock skratta gott åt situationen i efterhand och delade med sig av en bild på paketet på nätet, där tusentals nu skrattat åt systerns ”dildo-kupp”.

Inuti paketet fanns ett kilo godis samt ett par trådlösa hörlutar.

– Det är första gången hon gjort detta mot mig, men jag är väl beredd på att det ska hända nåt liknande igen. Jag har gott om tid på mig att planera hämnden, säger Patricia till Expressen.

Vilken rolig syster – nu blir man ju nyfiken på hur Patricia ska hämnas! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se den här roliga födelsedagspresenten!