Sveriges kåtaste parti avslöjat – här onaneras det allra mest

Sveriges kåtaste parti avslöjat – här onaneras det allra mest

Nästan alla människor onanerar mer eller mindre regelbundet – det slår en ny undersökning fast. Oavsett om man lever själv eller i en relation.

Men när, varför och hur ofta varierar väldigt mycket från person till person, man har olika mycket lust helt enkelt.

Undersökningen, som har det raka och uppriktiga namnet Onanirapporten 2022, har även kartlagt vilket parti onanister helst röstar på – och ett parti sticker ut lite extra.

Onanirapporten 2022 är utförd av Kantar Sifo på uppdrag av sexleksakstillverkaren Lelo.

Undersökningen utfördes 7-11 mars 200 och omfattade 4 628 svenskar i åldrarna 18-79 år från hela landet.

De onanerar mest

I undersökningen fick respondenterna även svara på vilket parti de vurmar för mest. Således har det även uppdagats vilket parti som har de kåtaste anhängarna.

Det är inte frigjorda vänsterpartister eller socialdemokrater som onanerar mest – utan sverigedemokrater.

Nästan hälften av alla som sympatiserar med SD onanerar flera gånger i veckan. På andra plats hittar vi L-sympatisörer, där en tredjedel njuter på egen hand flera gånger i veckan.

Här är hela sammanställningen.

Bildkälla: Onanirapporten

De onanerar aldrig

Något som är lite anmärkningsvärt i rapporten är att 13 procent av de som är kristdemokrater angett att de aldrig onanerar.

Bildkälla: Imgur

– Oavsett partisympati onanerar svenskarna regelbundet. Trots att vi ser vissa skillnader mellan sympatisörerna är det många som ofta tar sig tid att onanera, vilket är glädjande. Att onanera är ett effektivt sätt att nå sexuell njutning som inte bara känns bra utan även kan få dig att må bättre. Under ett stressigt valår är det många, oavsett partisympati, som kan behöva ett knep för att avlasta stress, säger Erika Alsborn, sexcoach och LELOs sexexpert enligt rapporten som finns att läsa här.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!