Talang-deltagare äter varmkorv med stjärten – och får hela rummet att tappa fattningen

Talang är bland de mest sedda programmen vi har på TV idag. En av anledningarna till dess popularitet är att alla olika talanger välkomnas. Det handlar inte bara om sång och dans, så länge man har en egenskap eller färdighet som sticker ut från andra är man välkommen att ställa sig inför jury, publik och tv-tittare och framföra sin talang, hur udda den än må vara. Men frågan är om inte den här deltagaren i tyska Talang tog det ett steg för långt.

Det är sajten Ladbible som rapporterar om att den tyska versionen av Talang, Das Supertalent, hade en minst sagt ovanlig deltagare i ett av sina avsnitt.

Kommer ut på scen utan byxor

I ett klipp som nu sprids som en löpeld på nätet kan man se en kvinna framträda under scennamnet Duckie L’Orange. Utan att säga ett ord kan man lugnt säga att kvinnan låter sina handlingar tala sitt tydliga språk.

Bildkälla: Youtube

Juryn förstår inte alls vad som händer när kvinnan plötsligt försvinner in bakom ett skynke och sedan börjar voffa som en hund.
Plötsligt dyker hon upp igen, den här gången med byxorna neddragna och en med ett hundansikte ditmålat på rumpan. Redan här har såväl jury som publik och även eventuella tv-tittare tappat hakan – men uppträdandet är långt ifrån över.

Bildkälla: Youtube

Börjar äta korv – med stjärten

Kvinnan slänger sig ned på golvet och hasar, med rumpan först, fram mot korvarna och börjar sedan att stoppa upp korvarna i, just det, rumpan.

Se hela det, minst sagt unika, uppträdandet i klippet här nedanför!

När man ser klippet är det inte konstigt att förstå att alla tappar fattningen. Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!