Tess får snuskigt meddelande av gubbe när hon säljer bikini – men klockrena svaret lär äcklet en läxa för livet

Att sälja och köpa saker via nätet är väldigt populärt idag. Det är enkelt och går väldigt snabbt att sköta all shopping hemifrån.

I Sverige har vi ju Blocket, som dagligen besöks av tusentals svenskar på jakt efter något nytt eller något att bli av med.

Det går även att sälja och köpa saker på Facebook, vilket väldigt många gör. Dock finns det vissa problem – man vet inte riktigt vem det är man gör affärer med.

Det finns många historier om kvinnor som fått snuskiga meddelanden från olika män när de försökt sälja eller köpa något via nätet – men frågan är om någon hanterat det lika bra som Tess Wright.

Amerikanskan skulle sälja en bikini via Facebook, men fick då oönskade meddelanden som hon svarade på med en revansch som fick snuskgubben att ångra sig direkt.

”Får man se den på?”

Tess Wright lade ut sin bikini till salu på Facebook Marketplace, och hoppades kunna tjäna en slant på den då hon inte längre behövde den.

Bildkälla: Facebook

Det dröjde dock inte länge innan en man, vad nu han skulle med en bikini till, frågade om Tess inte kunde visa en bild där hon har bikinin på sig, ”för att se hur den ser ut när den är på.”

”Visst, en sekund bara!” svarade Tess.

Bildkälla: Facebook

Sedan tog hon en gruvlig hämnd på äcklet.

Visade glatt upp hela bikinin

Vad snuskgubben inte visste var att Tess har en bror, som jobbar som modell. Han är med andra ord van att posera i minimala kläder.

Så Tess bad helt enkelt sin bror Kade att dra på sig bikinin så att gubben verkligen fick se hur den såg ut när den var på.

Bildkälla: Facebook

Kade poserade väldigt ledigt i bikinin.

Bildkälla: Facebook

Snuskgubben slutade, föga förvånande, att svara efter att ha fått se bikinin.

Bildkälla: Facebook.

”Lära honom en läxa”

Tess insåg snabbt att mannen som frågade om bikinin inte alls var ute efter att köpa den.

– Jag tyckte det var ett klockrent sätt att lära honom en läxa på. Min bror och jag är väldigt nära varandra så han ställde gärna upp, säger Tess till Bored Panda.

Tess skrev sedan om sin upplevelse på Facebook och hyllas av tusentals för sin klockrena revansch.

Bildkälla: Facebook

Vilken stenhård kontring från Tess, det lärde nog äcklet en läxa för livet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!