Thea får veta att pojkvännen är otrogen med sitt ex – hennes sjuka hämnd får den andra tjejen att storgråta

Att vara otrogen mot sin partner är idag tyvärr ganska vanligt. Detta trots att de allra flesta skulle säga att otrohet är bland de grövsta sveken man kan göra mot en annan människa.

Hur man hanterar otrohet i sitt eget förhållande är väldigt individuellt, vissa lämnar bara relationen helt och hållet och försöker gå vidare med sitt liv i den mån det går. Andra försöker klura ut en hämnd som svider lika mycket som själva otroheten.

Men frågan är om inte den här kvinnan, Thea, tog det hela ett steg för långt när hon fick reda på att hennes pojkvän var otrogen med sitt ex.

Det är The Mirror som skriver om hur Thea fick veta att hennes pojkvän vänstrade med sitt ex – kort efter att Thea fött parets första gemensamma barn.

Hamnade i fängelse

Kort därefter hamnade pojkvännen i fängelse för en misshandel. Thea tog då hand om pojkvännen telefon medan han satt inne, och då började ex-flickvännen höra av sig.

Hon visste inte om att mannen dömts till fängelse, så hon undrade varför han helt plötsligt slutat höra av sig och var orolig för mannen.

– Hon förstod ingenting, hon trodde att han bara slutat höra av sig, förklarar Thea i ett klipp på TikTok.

Då tänkte Thea ut en minst sagt lömsk plan – som nu väckt stor uppmärksamhet på nätet.

Höll begravning

Istället för att berätta för mannens ex-flickvän att han åkt in i fängelse, sa Thea att mannen hade dött. Ex-flickvännen blev, naturligtvis, väldigt bestört över nyheten om att hennes livs stora kärlek dött.

På sina sociala medier lade Thea sedan, med hjälp av pojkvännens syster, upp bilder från en fejkad begravning, så att ex-flickvännen verkligen skulle tro att mannen hade dött.

Se det klippet här.

– Det har gått tre år nu och hon tror fortfarande att han är död. Hon skriver hyllningar till honom på sin Facebook på ”årsdagen” säger Thea i TikTok-klippet, som går att se här nedanför.

Fått nätet att koka

Theas minst sagt elaka plan har nu fått nätet att koka, klippet här ovan har setts fler än fem miljoner gånger och tittarna verkar väldigt delade.

Vissa menar att det var helt klockrent gjort, och att både pojkvännen och ex-flickvännen fått vad de förtjänar. Vissa andra tycker dock att Thea gått alldeles för långt, som låtit ex-flickvännen tro att han är död under så lång tid.

I ytterligare klipp förklarar Thea att pojkvännen inte valt att kontakta sitt ex för att berätta att han lever heller.

Själv tycker Thea inte att hon gjort något fel, vilket hon förklarar här.

Vad tycker du? Var det klockrent gjort eller över gränsen? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!