Thomas hotellrecension gör succé på nätet – efter pinsamma jättetabben

Thomas hotellrecension gör succé på nätet – efter pinsamma jättetabben

När man är arg eller upprörd fungerar inte alltid hjärnan på topp.

Då gäller det att tänka efter en extra gång innan man skriker ut sin ilska – annars kan det lätt uppstå pinsamma situationer som man senare får ångra.

Så blev det sannerligen för en amerikansk hotellgäst vars genanta tabbe i sin recension av boendet nu får tusentals att skratta.

Ja, i stället för att sätta hotellet på plats så grävde sig mannen en egen pinsamhetsgrav.

Gav ett högt totalbetyg

Personen, som heter Thomas, lade upp en recension på hotellsajten Booking.com efter att han hade bott en natt på The Pink Guest House i den skotska orten Portree, vilket The National skrivit om.

Bild: TripAdvisor

Överlag verkade amerikanen nöjd med sin vistelse. Han gav totalbetyget 9 av 10 och inledde med att hylla både läget och utsikten. Mannen menade dessutom att boendet var rent och hade det mesta som han önskade.

Det fanns dock en hake!

Thomas hade misstagit den lilla inplastade kakan, som trevligt var placerad vid varje säng, för en tvål.

Bild: Twitter/Roger A Brown

Han försökte därför fräscha upp sig själv i duschen med den bruna ”tvålen” – när det i stället var meningen att hans smaklökar skulle få avnjuta den.

Hann upplösas under duschen

Turisten var, inte helt oväntat, missnöjd med ”tvålens” resultat.

”Ni måste göra något åt den där bruna tvålbiten som ni lägger vid varje säng. Den var inte bara kladdig och efterlämnade en oljig känsla, utan den hann dessutom upplösas helt innan duschen var klar. Jag har varit med om mycket bättre tvålar!”

Bild: Twitter/Roger A Brown

En person noterade det klockrena misstaget och lade upp recessionen – samt en bild på den omtalade ”tvålen” – på nätet. Inlägget fick omgående tusentals reaktioner.

”Åh herregud, det där är obetalbart!”, skrev en.

Ett annat hotell, Kingsmills Hotel, svarade med att placera en skylt intill deras egna kakor.

”Den här biten ska ätas – och inte användas för rengöring i duschen”.

Så kan det gå när man inte tänker efter! Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt den här tabben och tänker DELA vidare det här till mina vänner, så att de också får ta del av den här roliga nyheten. Gör gärna samma sak du också, det kommer garanterat att uppskattas!