Tjäna över 6 000 kr om dagen – på att vräka i dig kebab

Tjäna över 6 000 kr om dagen – på att vräka i dig kebab

Kebab är i det närmaste att betrakta som en svensk nationalrätt. Få saker äts i så stor utsträckning som vår älskade kebab, framför allt på helgerna när man kanske inte själv orkar ställa sig vid spisen.
Nu kan man dessutom få betalt för att trycka i sig underbar kebab – genom att jobba som professionell kebabtestare, skriver
Aftonbladet.

Kebabrulle, kebab i bröd, kebabtallrik – och kebabpizza. Få maträtter säljs i så många varianter som vår älskade kebab. Under flera år har kebabpizzan varit den mest sålda pizzan i Sverige och så har vi ju den ständiga diskussionen om vilken stad som har bäst kebab – en diskussion som aldrig lär få ett slutgiltigt svar eftersom att alla håller sin hemstad som den bästa kebabstaden.

Tjäna över 6 000 kronor – på att äta kebab

Nu finns chansen att tjäna över 6 000 kronor på att äta kebab. Det är den engelska restaurangkedjan Botanist i Manchester som nu efterlyser en professionell kebabtestare. Jobbet går ut på att testa restaurangens nya kebabsorter.
Lönen? 500 pund, vilket motsvarar ungefär 6 200 svenska kronor, efter avslutat förvärv. Man får dessutom äta gratis kebab under ett helt år tillsammans med en vän hos restaurangen.

Se till att kebaben är ”griljant”

På restaurangens hemsida skriver man så här om tjänsten.

”Är du en självutnämnd kebab-konnässör? Har du en egenkomponerad favorit-kebab? Då kan det här vara jobbet för dig. Du ska se till så våra nya kebaber är lika ’griljanta’ som våra nuvarande signatur-kebaber.”

De nya kebab-sorterna som ska provas ut är kyckling, chorizo, anka i hoisinsås och surf’n’turf. I arbetsbeskrivningen ingår även att välja ut den läsk som passar bäst till de olika rätterna.

Vilket drömjobb! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!