Tjuven försöker råna 81-årig pensionär – men tantens revansch får idioten att fly i panik

En del människor kan inte skilja på ditt och mitt, vilket kan vara vansinnigt frustrerande.

Personer som försöker stjäla från andra förtjänar att antingen känna på karmas fulla kraft eller hamna hos polisen.

Ibland kräver dock situationen att man agerar på egen hand när man utsätts för ett brott eller andra tråkigheter. Givetvis ska man inte riskera sin egen hälsa, men en 81-årig dam vägrade acceptera att en främmande kvinna försökte ta hennes pengar.

Resultatet, som fångats på film, är helt otroligt.

Det var en helt vanlig dag när 81-åriga Doreen Jones skulle ta ut pengar från en bankomat. Då närmade sig plötsligt en främmande person – som blev allt mer närgången. Allt stod inte rätt till, här var det något lurt på gång, förstod genast krutgumman.

Pensionärens vassa revansch

Doreen sa då till den märkliga kvinnan att låta henne vara.

Bild: Youtube

Så blev det dock inte – främlingen valde i stället att trycka sig in framför pensionären för att försöka råna henne på pengar genom att bland annat ta hennes bankkort.

Den här tanten vägrade dock att ge sig.

”Jag tänkte att nej, du ska inte få mina pengar – jag har jobbat hårt för dem”, säger hon till BBC:s Crimewatch Roadshow, enligt The Sun.

Så Doreen kontrade genom att bestämt rycka sitt bankkort från tjuvens hand – och genom att ta tag hårt i hennes hår och krage.

Bild: Youtube

Kvinnan lyckades till slut ta sig loss och tvingades fly, utan ett enda öre i rånbyte, längs Birminghams gator.

”Hon började skrika. Jag vet inte varför hon skrek – det är jag som borde ha skrikit och gråtit. Hon väntade sig inte det där av mig – det lovar jag”, berättar modiga Doreen.

Kan inte sluta le när tjuven tvingas fly

Peter Rawlings, som arbetar vid West Midlands Police, säger:

”Vi tror att hon studerade Doreen innan rånförsöket och valde just henne eftersom hon var gammal och hade en käpp. Doreen är dock en tuff dam och den här tjuven valde verkligen fel pensionär”, berömmer polisen.

Nedan kan du se ett klipp från händelsen! Jag kan inte låta bli att le när man ser tjuven fly i panik från platsen!

Vilken krutgumma! Hemskt att hon ska behöva försvara sig på det här sättet, men jag kan inte nog poängtera hur imponerad jag blir av 81-åriga Doreen! Tryck nu på dela-knappen för att hylla den här damen, så kanske vi slipper tjuvar som ger sig på oskyldiga pensionärer!