Tjuven försöker stjäla kvinnans ”skitbil” – brister ut i skratt när han ser oväntat brev i handskfacket

Det är alltid extremt frustrerande när någon stjäl, eller gör inbrott i, ens bil. Det innebär ofta massa av trist arbete och jobbiga omkostnader som man verkligen hade klarat sig utan.

En kvinna blev så förbaskat trött på att hennes bil snoddes så hon valde till slut att skriva ett brev och sedan placera det i fordonets handskfack där tjuven mest sannolikt ändå skulle börja rota.

Huruvida den här historien är sant eller inte är givetvis svårt att veta – men oavsett så tycker jag att det här är helt klockrent!

I brevet så bad kvinnan vänligen boven att återlämna bilen på en säker plats, helst i ett bostadsområde, så att hon själv kunde hämta den. Damen hade haft många jobbiga erfarenheter med bogserfirmor, så i stället för att behöva handskas med dem så föredrog hon att en främling kunde ”låna” hennes bil en dag eller två.

Det skulle dessutom visa sig att lappen fungerade!

”Hej!

Om du läser detta, så har du troligen precis stulit min bil. Jag är en trevlig person som gärna hade skjutsat dig, men det verkar som att vi är förbi det stadiet.

”Du vinner!”

Jag hade verkligen velat ha råd med en bil som inte blev stulen eller vandaliserad hela tiden, men i och med att jag är rätt så fattig så är det här vad jag får dras med. Så ja, du vinner!

Spotlightstories

Du kommer inte att hamna i trubbel för att du stulit min bil. Såvida du inte är en galning som kör över fotgängare så kan du bara lämna bilen någonstans och sedan leva vidare utan att behöva tänka mer på detta. Jag kommer inte starta någon utredning eller så.

En snabb tjänst, dock: Lämna gärna inte bilen där den behöver bogseras tillbaka. Jag blir galen om jag behöver ha att göra med fler bogserfirmor och sådana där jobbiga jävlar. Jag orkar inte hämta tillbaka min förbannade Honda för en ”lösensumma”.

Spotlightstories

Jag hade gärna sparat ihop pengar till en rejäl, riktig bil i stället för att hela tiden betala omkostnader efter att den här har stulits – och sedan lämnats övergiven halvvägs ut i ingenmansland.

Lämna gärna min skitbil i ett bostadsområde, eller någonting liknande. Det finns en liten lapp i kuvertet här intill. Stoppade bara in den under vindrutetorkaren när du överger bilen. Då lär ju någon till slut läsa lappen och kontakta mig så att jag kan hämta bilen på egen hand. Får man hoppas. Jag kommer inte ens ringa polisen, inget sådant där – jag är inte ens arg på dig.

Spotlightstories

Det blir till och med lite win/win. Jag slipper att tjata med bogserfirmor, polisen och försäkringsbolag medan du faktiskt inte behöver känna dig som en idiot för att du lite oförsiktigt lånat en snäll persons bil.

”Njut av åkturen!”

Det finns massvis av bra ställen att lämna bilen på. Kör den, stjäl min förbandslåda i baksätet, det finns lite olika bildelar i bagageluckan att ta, min stereo är värdelös (så ta den med!) och lämna sedan skitbilen framför någons hus eller så.

Spotlightstories

Tack så mycket! Njut av åkturen!

P.S Om du inte har något emot att begå ytterligare ett tjuvstreck i kväll så får du gärna kasta en tegelsten genom en ruta hos Vancouver Towing (en bogserfirma). De är helt enkelt ett gäng skitstövlar! Ha en fin kväll!”

Någon dag senare ska kvinnan ha återfått sin bil, enligt Spotlightstories – efter att den parkerats fint i ett bostadsområde. Efter att historien nådde internet har den gillats och delats av tusentals människor! Inte så konstigt, brevet är ju genialt!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du också tycker att den här kvinnans lapp var helt klockren!