Tom sålde sitt hem för över 3,5 miljoner kronor – spenderade ALLT på sexleksaker

Sexleksaker är något som de flesta vuxna kommer i kontakt med då och då, oavsett om man lever ensam och vill ha det lite skönt eller om man vill krydda till det lite extra med sin partner.

Men det är nog väldigt få av oss som älskar sexleksaker såpass mycket att de skulle ge upp allt för sexleksaker.

Så är inte fallet för engelsmannen Tom Thurlow. Han sålde nämligen sitt hus värt över 3,5 miljoner kronor – för att investera vartenda öre i sexleksaker, skriver brittiska Mirror.

Tom Thurlow är 29 år och bor i London. Han gillar minst sagt att ta risker, han sålde nämligen allting han ägde för att satsa helhjärtat på att sälja sexleksaker på nätet. Förra veckan lanserade han sin sajt ricky.com som han nu hoppas ska slå igenom.

”Sexleksaker är mitt liv”

Tom har tidigare drivit företag med stor framgång, bland annat en dejtingsida för universitetsstudenter.

Framgången gjorde Tom rik, till exempel ägde han en Mercedes och hade ett hus värt 325 000 pund, vilket motsvarar ungefär 3,9 miljoner svenska kronor.

Allt det har Tom nu sålt och satsar helhjärtat på sin sexleksak-affär. Han sover till och med på en uppblåsbar madrass på sitt kontor.

– Jag tror verkligen på produkterna och jag älskar att ta risker. Sexleksaker är hela mitt liv just nu, säger Tom till Mirror.

Bildkälla: Twitter

”Folk kommer alltid vilja onanera”

Tom började med att resa till Kina för att lära sig så mycket som möjligt om dildo-tillverkning.

– Det är klart allt kan skita sig, men jag tror att oavsett vad som händer med världen så kommer folk alltid vilja onanera, säger Tom till Mirror.

”Mamma tycker det är skrämmande”

29-åringen har mestadels fått uppmuntran från sina nära och kära, som känner Tom.

– Jag tar inte saker på för stort allvar, folk verkar ganska obekväma inför sex men det är inte jag. Några har tyckt att det här är lite skumt och det får stå för dem. Min största kritiker är min mammma, hon tycker den här branschen verkar lite skrämmande, säger Tom till Mirror.

https://www.instagram.com/p/B1rCsPYAnVY/

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla entreprenören Tom!