Tommy stör grannarna med hög musik varje natt – hittar fräck lapp vid dörren och läser DETTA

Att störa sig på sina grannar hör livet till, kan jag tycka. Det kan handla om sopsorteringen, hur man parkerar bilen, gårdsstädningen eller lite vad som helst.

Dock kan man alltid handskas med bekymren på olika sätt – och på så vis undvika att hamna i en öppen konflikt med en granne.

Den här kvinnan hittade ett ovanligt kreativt sätt att hantera sin granne, som kom hem sent varje kväll och spelade hög musik som störde alla, skriver sajten Daily Feeds.

Teologen och författarinnan Candice Benbow i USA hade under en längre tid stört sig på sin granne Tommy. Varje kväll envisades han med att komma hem sent och spela musik väldigt, väldigt högt.

Lämnade ett brev och en kaka

Men istället för att gå till hyresvärden och klaga eller gå ned och skrika på Tommy så valde Candice ett annat, mycket mer vänskapligt, sätt att meddela sin granne om att han störde under nätterna.

Hon skrev ett brev där hon framförde sina synpunkter. Med brevet skickade Candice även men en hemmagjord kaka.

Bildkälla: Twitter

”Uppskattar det verkligen”

Så här står det i brevet som Candice lämnade utanför Tommys dörr med kakan.

”Hej! Jag hoppas att du mår bra!

Vi har ju aldrig träffats i verkligheten och det är verkligen synd att vår första kontakt blir så här, via brev.

Jag har börjat vänja mig vid att du kommer hem varje kväll och spelar jättehög musik. Ibland är det låtar som jag inte hört på länge, vilket jag verkligen uppskattar. Andra gånger är det musik jag aldrig tidigare hört men som jag senare lagt till i mina egna spellistor. Helt ärligt så har du hjälpt mig hitta musik.

Men igår kväll…

Jag vet inte vad för sorts fest du hade men klockan tre på morgonen är verkligen för sent för att spela jättehög R&B. Vid den tiden på dygnet så borde jag egentligen ligga och drömma om vad alla kända, snygga män kan få göra med mig istället för att lyssna på din musik.

Vid fyra lugnade det sig, vilket jag verkligen uppskattar. I framtiden, när du håller efterfester, var snäll och kom ihåg dina grannar. Som en fin gest har jag bakat en kaka till dig, hoppas den smakar! Hoppas vi ses snart!

Kram, Candice”

Träffades i trapphuset

Candice publicerade brevet på internet hennes vänskapliga handling gjorde stor succé. Några dagar senare kom en uppdatering från Candice – hon hade sprungit på Tommy i trapphuset.

Bildkälla: Twitter

”Jag sprang just in i Tommy! Han är så cool! Han bad om ursäkt för oljudet och lovade att bjuda in mig till nästa efterfest! Men bäst av allt är att han sa att han älskade min kaka jag bakade till honom!”

Tänk vad lite snällhet kan göra för grannsamvaron! Tryck nu på dela-knappen för att hylla hennes underbara initiativ!