Tunnhårig man vill överraska sin fru precis innan bröllopet – timmar senare går han inte att känna igen

Tunnhårighet är något som de flesta män förr eller senare tvingas hantera, på ett eller annat sätt. De flesta accepterar att hjässan blir allt mer synlig ju äldre man blir, men för vissa är tunnhårighet ett problem som kan ge ångest och stress i situationer där man ska visa sig för andra. Så var fallet för den här mannen, som skulle gifta sig. Men han passade på att överraska alla.

Mannen, som hålls anonym, vände sig till frisören och hårstylisten Jason Makki. Jason Makki är verksam i Dubai och väldigt känd på nätet, där han stadigt laddar upp klipp på makalösa frisyrer han skapar.

Bildkälla: Youtube

Ville få frun att häpna

Jason Makki tog emot den tunnhårige mannen och skred till verket med sitt uppdrag, nämligen att förvandla mannens frisyr till något som skulle få hans blivande fru att häpna framme vid altaret.

Bildkälla: Youtube

Total förvandling

Jason Makki klippte, kammade och fönade mannens hår, men använde sig också av en spray som färgade mannens hela hårbotten. När man ser resultatet är det omöjligt att inte bli imponerad, det är svårt att förstå att det är samma man.

Se hela klippet här nedanför!

När man ser resultatet är det inte konstigt att förstå att klippet nu setts över 40 miljoner gånger! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!