Turisten tröttnar på lömska ficktjuvar – se nu klockrena hämnden som garanterat får boven rasande

Något som jag alltid irriterat mig på är människor som inte kan skilja på ditt och mitt.

Ficktjuvar kan driva en till vansinne och de är otroligt svåra att upptäcka. Många jag känner har utan att de först märkt det blivit bestulna på allt från pass och plånbok till mobiltelefon.

Det kan ställa till med jobbiga problem – i synnerhet om man befinner sig utomlands. Därför kan det vara värt att ha sina knep för att lura potentiella bovar.

Jeff Wysaski är en 32-årig komiker som blivit populär på nätet efter sina lustiga upptåg. För en tid sedan skulle han resa till Barcelona, men varnades då av sina vänner för alla ficktjuvar som härjar i den spanska storstaden.

Kom på ett genialiskt knep

Som alla andra ville Jeff givetvis undvika att bli bestulen på värdesaker, men i stället för att gå runt och vara orolig, så bestämde han sig för att lura potentiella bovar som ville knycka saker ur hans fickor.

Jag kom på ett sätt att hämnas på alla som är djärva nog för att försöka stjäla mina pengar”, har han sagt.

Bild: Instagram/Jeff Wysaski

Knepet blir verklighet efter 5 enkla steg.

1. Till att börja med går man till en ”second hand”-butik och letar upp den absolut billigaste plånboken som finns. Den köper man.

2. Sedan går man till en presentbutik och handlar ett sådant där irriterande gratulationskort som börjar spela musik när det öppnas.

3. Därefter letar man upp rikligt med glitter.

4. Sedan lägger man kortet inuti plånboken, vilket skapar en liten ficka som då ska fyllas med glitter. På utsidan ser det nu ut som en vanlig plånbok, men med ett minst sagt oväntat innehåll.

Bild: Shutterstock

5. Nu är det bara att placera den i bakfickan – och invänta första bästa ficktjuv.

De riktiga värdesakerna ska man givetvis ha bättre koll och uppsikt på, men vi kan nog anta att det blir en frustrerande överraskning för den tjuv som knycker den fejkade plånboken.

Jag tycker att det här var helt klockrent och måste testa det här på nästa resa! Tryck nu på dela-knappen, så kanske vi kan få fler att använda det här knepet och på så vis bli kvitt alla jobbiga ficktjuvar!