Tvillingarna har lagt 130 000 kr på operationer för att se ut som Brad Pitt, råder andra att göra likadant

Många kämpar med bristande självförtroende. Ofta har det att göra med ens utseende – och medan vissa aldrig riktigt tar tag i det finns det somliga som tar det hela till nästan bisarra nivåer.

Plastikkirurgi har under de senaste decennierna blivit allt mer populärt – och snart kan man nästan förändra vad som helst på kroppen.

Kolla bara in de här tvillingarna som vill se ut som skådespelarstjärnan Brad Pitt.

Jag skulle själv aldrig göra ett plastikkirurgiskt ingrepp, men det är samtidigt bra att möjligheten finns. Det handlar ju inte bara om att folk skaffar mindre näsa, fettsuger sig eller lyfter ansiktet. Det används även när människor drabbats av brännskador eller genomgått omfattande operationer.

Samtidigt har det skapats en trend under de senaste decennierna. Den är visserligen inte så vanligt förekommande, men det finns en grupp med människor i världen som gör nästan vad som helst för att se ut som en kändis. Besattheten kan i vissa fall förändra liv.

Kostat 130 000 kr

Fråga bara tvillingarna Mike och Matt Schlepp från delstaten Arizona i USA. De har under ett par år byggt upp ett gemensamt livsmål – att bli så lik idolen Brad Pitt som möjligt.

MCN

De har tillsammans 41 porslinständer och båda har opererat sina näsor samt lagt implantat i sina hakor. Mike har dessutom implantat i kinderna och käken.

Kandire.bo

Den gemensamma notan har landat på drygt 130 000 kronor – men det råder inga som helst tvivel om att tvillingarna ser det som en god investering.

– Jag har aldrig trott att jag skulle kunna bli så här lycklig, säger Mike Schlepp till MTV med ett bländande Brad Pitt-leende.

Han uppmanar dessutom andra, som funderar på att plastikoperera sig, att göra det. Han menar att man annars kommer att ångra sig senare i livet.

Cuéntame todo

Tjejer kollar och viskar

Matt håller med sin tvillingbror:

– Det är otroligt. Jag skulle göra det 10 gånger om igen eftersom det definitivt hjälpt mig att träffa tjejer. Jag kan vara ute och promenera då jag ser hur tjejer kollar och viskar. Jag genomgick en så pass dramatisk förändring att min tidigare flickvän, som jag inte hade träffat på länge, inte kunde sluta stirra på mig. Om det inte får en att må bra – vad kan då få en att må bra? säger Matt.

Även om jag kan tycka att det här är att ta utseendefixeringen lite väl långt så är det samtidigt bra att vi lever i en värld där människor får göra som de vill. Dela gärna om du håller med, eller uttryck din åsikt i kommentarsfältet!