Ung fru skickar bild från sovrummet till bortrest make, sekunden senare kräver han skilsmässa

Numera sker oerhört stor del av vår kommunikation med omvärlden med hjälp av teknik. Framför allt mobilen är det många som är mer eller mindre beroende av – och det känns som att vi lägger allt mindre tid på att sitta och prata ansikte mot ansikte.

Det är givetvis synd, men det är samtidigt positivt att man kan ha kontakt var man än befinner sig på jorden. Att kunna skicka fina bilder och olika hälsningar är så klart något trevligt som tekniken fört med sig.

Huruvida den här berättelsen är helt sann eller inte vet jag faktiskt inte. Den har florerat på nätet en tid och blivit omskriven i stora delar av världen – men oavsett hur det ligger till så tycker jag att den är väldigt tänkvärd.

För det gäller att tänka sig för angående vad man skickar iväg, eller sprider på nätet.

Är man inte försiktig när man hanterar teknik kan det verkligen gå käpprätt åt skogen. Som för den här kvinnan (nedan). Hennes man var iväg på resa och som en liten hälsning till honom skulle hon med hjälp av kamerans självutlösare skicka iväg en bild på sig själv från deras sovrum. Så som en hel del gör, alltså.

Men då gjorde hon en riktig supertabbe – som ledde till att hennes uppmärksamme make begärde skilsmässa direkt.

I bilden nedan finns det ett område inringat, som kanske kan ge dig en ledtråd om vad det handlar om. Snacka om att göra bort sig! Kan du se vad det är?

Om du inte lyckats räkna ut vad det är som får maken att vilja skilja sig direkt, så kolla nu den ännu mer in-zoomade bilden här nedanför.

Ja, det är alltså en hand som sticker ut från under sängen. Tjejen hade alltså varit otrogen när hennes man nu var iväg – och älskaren försökte gömma sig när hon skulle skicka iväg sin hälsning.

Ingen av dem märkte dock att hans hand syntes på bilden – men det gjorde som sagt däremot mannen, som måste fått en smärre chock av bilden han fick av sin fru.

Otrohet är givetvis aldrig någonsin okej, så på sätt och vis kan man ju säga att hon fick vad hon förtjänade. Men det är samtidigt ett bevis på att man måste vara vaksam och ha koll när man skickar iväg saker och ting från ens privatliv.

Tryck nu på GILLA om du tycker att tjejen fick vad hon förtjänade, eller klicka på DELA-knappen för att visa att otrohet aldrig är okej!