Unga hunkar trånar efter vackra kvinnan – ända tills de får veta hur gammal hon är

Unga hunkar trånar efter vackra kvinnan – ända tills de får veta hur gammal hon är

Det blir allt svårare att hålla sig i form ju äldre man blir. Det är en helt naturlig process.

Dels är det biologiskt betingat då kroppens metabolism helt enkelt saktar ned med åldern, och dels för att man kanske börjar njuta av livet lite mer på äldre dagar

Det kan ofta resultera i några extrakilon. Det är självfallet inget fel i det, även om man självklart bör hålla igång med promenader, cykelturer eller liknande.

Men 76-åriga Carolyn Hartz visar att ålder verkligen bara är en siffra!

Carolyn Hartz, 76, är en riktig krutgumma. Hon vägrar sakta ned trots att hon nu passerat 75-årsstrecket.

Vägrar äta socker

Den australiska mormodern har några knep för att hålla sig i god form, men det viktigaste valet gjorde hon redan i 40-årsåldern och har med kosten att göra.

Hon strök socker helt ur sin mat. Då, för över 30 år sedan, löpte Carolyn risk att utveckla diabetes och då bestämde hon sig för att göra en förändring i sin livsstil och började istället leta efter substitut till socker.

– Jag har alltid letat efter andra alternativ istället för att helt avhålla mig från saker jag vill ha, för det fungerar inte. Då vill man istället ha mer, säger Carolyn till Daily Star.

Utöver att äta nyttigt håller Carolyn igång med bland annat tennis och pilates.

Egenföretagare

Carolyns livsstilsförändring tog henne så långt att hon startade ett företag, Sweet Life, som säljer sockerfria godsaker som kakor och tårtbottnar.

På Instagram har Carolyn över 75 000 följare som dagligen får se bilder ur Carolyns liv och även bjuds på goda men nyttiga recept.

Vilken krutgumma!

Tryck nu på DELA-knappen!