Unga kvinnan visar upp nya kroppsdetaljen – avslöjar intim hemlighet när hon glömmer kolla bakgrunden

Nu för tiden är det väldigt vanligt med så kallade influencers. En influencer är någon som har många följare på nätet och som dagligen delar med sig av sitt liv till följarna.

Influencers visar ofta upp en väldigt putsad vardag, med fina middagar, fräsiga fester och dyra smycken. Följarna vet naturligtvis att bilderna och videoklippen är tillrättalagda, och ibland får man se glimtar av de mindre glamorösa delarna av livet.

Det var exakt det som hände för skotska Lauren Faulkner. Hon skulle visa upp sitt hår för sina 36 000 följare – men glömde att titta vad hon hade i bakgrunden.

Det är The Sun som skriver om den minst sagt pinsamma incidenten som Lauren Faulkner råkade ut för under torsdagen.

Enorm dildo i bakgrunden

Lauren skulle visa upp sin hårrutin för sina tusentals följare, och filmade således de produkter hon använder samt hur hon tar hand om sitt älskade svall.

View this post on Instagram

Throwing it back to when I had a social life x

A post shared by Lauren Faulkner (@lauzyfaulks) on

Men Lauren begick ett väldigt grundläggande misstag – hon tittade inte vad som fanns i bakgrunden innan hon började filma.

Bildkälla: lauzyfaulks/Instagram

Där, på byrån under tvn, står en gigantisk dildo fullt synlig för Laurens 36 800 följare.

”Hade den på torkning”

Laurens följare reagerade självklart med att skratta högt åt hela situation, och de påpekade även för Lauren att hennes delikata leksak stod i bakgrunden.

Lauren raderade snabbt klippet och laddade sedan upp ett nytt.

– När jag insåg vad jag gjort tog jag ned klippen, det var så pinsamt. Jag hade lämnat den framme där för att den skulle torka efter att jag använt den häromdagen, säger Lauren enligt The Sun.

Så det kan gå när man inte tänker sig för – hennes följare fick sig minsann ett skratt de inte hade räknat med!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!