Unga paret köper skruttig lastbil som ingen vill ha – se nu när de öppnar dörren bara veckor senare

Ens boendesituation är något som ganska få av oss funderar särskilt mycket kring. Man bor i sitt hus eller i sin lägenhet och ibland piffar man upp den genom en renovering eller lite nya möbler. Blir familjen större så kanske man flyttar till någonting större.
Men det är nog väldigt få av oss som skulle välja att bo i en lastbil, som paret Iona Stewart och Martin Hill gjorde.

Att åka på semester är allt som oftast helt underbart. Man får se nya saker, uppleva nya saker, prova ny mat och träffa nya människor. Men allt som oftast drabbar man även av en viss mängd hemlängtan och få saker är så härliga som att äntligen komma hem efter en lång semester. Den ekvationen löste Iona Stewart, 28, och Martin Hill, 39, genom att ta med hemmet på semestern.

Var full och fick en idé

Det hela började under förra hösten, en kväll när Martin hade druckit några öl för mycket. Han insåg då att paret tillbringade större delen av sina liv med att resa runt i Europa och därför borde skaffa sig ett mobilt hem. Sedan köpte Martin en skruttig gammal lastbil på nätet för 3 000 pund, vilket motsvarar ungefär 37 000 svenska kronor.

Fyra månader senare stod deras nya hem klart, och var mer än redo för avfärd.

Hon inredde – han snickrade

Det krävdes mycket slit, där Iona tog på sig rollen som inredningsarkitekt och Martin rollen som snickare och grovjobbare.

Resultatet är ju bara helt fantastiskt!

Man häpnar verkligen över vad de gjorde med lastbilen!

Allt ryms i lastbilen!

Martin sålde sedan sin lägenhet och den bar han ägde – och nu åker paret runt i Europa i sitt nya hem!

Vilket härligt liv! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!