Tom lurar dumma tjuvar rakt i fällan – klippet har nu setts av över 16 miljoner

Att skilja på mitt och ditt är något man får lära sig redan när man går i blöjor. Man tar inte det som inte är ens eget, så enkelt är det bara. Trots detta så finns det såklart alltid det som inte kan hålla fingrarna i styr och måste stjäla från andra, hur fult det än är. Det är långt ifrån alltid som tjuvar åker fast, men desto skönare är det när man väl får se en klåfingrig idiot få vad de förtjänar.

Någon som också tröttnat på tjuvar är Tom Mabe. Han har blivit känd på nätet, där han laddar upp klipp där han sätter dit folk som inte beter sig på ett sjysst sätt, bland annat tjuvar. Hans klipp får ofta miljontals visningar och massvis av uppskattning.

Bovarna får panik

I klippet här nedanför har Tom gillrat en alldeles speciell fälla för mobiltjuvar. Inuti telefonen har Tom nämligen installerat en funktion som gör att de, med hjälp av en liten apparat, kan skicka elstötar till telefonen och givetvis också då till den som håller i telefonen.

Bildkälla: Youtube

Slänger ifrån sig telefonen

Självklart är inte stötarna så starka att de är farliga, men de känns – ordentligt. Med hjälp av en kompis som filmade alltsammans fick de med sig några riktigt härliga revanscher på usla mobiltjuvar. Speciellt den man som till och med får frågan om han sett en borttappad telefon någonstans, men nekar och strax därefter får sig en stöt som får honom att kasta iväg telefonen i panik.

Se hela klippet här nedanför!

Vilket briljant knep, som verkligen ger tjuvarna vad de tål! Tryck nu på DELA så att dina vänner också får se detta!