Unga tjejer hånar överviktig man inför folkmassa – sekunden senare får idioterna precis vad de förtjänar

Man ska aldrig vara elak mot andra – för man vet aldrig vad de gått igenom.

Att håna någon för att man råkar vara rund eller överviktig är rakt igenom elakt, det finns många olika anledningar till att en person har svårt att hålla vikten.

Man kan vara sjuk, deprimerad eller helt enkelt bara trivas med att vara lite runt om magen, men man ska aldrig behöva utstå hån för sitt utseende.

I klippet här nedanför kan man se två unga tjejer vara jätteelaka mot en överviktig man inne på ett McDonalds.

Men det straffar sig att vara elak.

Om man inte kan vara snäll kan man lika vara tyst, är min bestämda åsikt. Det finns tillräckligt mycket ondska här i världen, vi behöver verkligen gå runt och vara elaka mot varandra.

Pratar om hur äcklig han är

I klippet nedan ser man två tjejer som pratar om en överviktig kille i kön inne på ett McDonalds. Först pratar de om honom och hur äcklig han är, innan de vänder sig mot honom och börjar öppet håna honom.

De skriker på honom om att han inte borde vara på McDonalds för att han är tjock och att han borde gå ut därifrån och ta en lång promenad istället för att äta onyttig mat.

Socialt experiment

Efter en bra stund får den stackars killen hjälp av andra gäster som står upp mot mobbarna och till slut får han en perfekt hämnd.

Men faktum är att hela klippet är iscensatt av en grupp som ofta utför sociala experiment där man testar och ser hur vanliga medborgare agerar i märkliga sociala situationer.

Klippet finns att se här nedanför, men det är ganska långt så du kan snabbspola till 02.35 om du vill.

Tryck nu på dela-knappen för att hylla de som faktiskt ingriper och stoppar mobbningen!