Vackra bilden får tusentals mattar och hussar att minnas sina hundar – kan du se varför?

Ibland skapar naturen, himlen och och slumpen saker och ting som är helt overkliga! Vissa fenomen och företeelser är så sagolika att det nästan inte går att förstå – och då är det lätt att fascineras av vad världen kan hitta på.

Sådant kan lätt göra att man berörs och blir känsloladdad. Små, plötsliga saker kan väcka både minne och vår fantasi – det jag jag själv varit med om flera gånger.

Nu skapar en bild känslostorm på nätet. En detalj i ett vackert foto påminner människor om deras avlidna hundar – och får tusentals hussar och mattar att återge sina bästa minnen av sina vovvar!

Det här är så klart inget direkt roligt i sig, men Humorbibeln/Ett gott skratt skriver även om häpnadsväckande och spektakulära hädelser. Det här är en sådan – minst sagt. Jag blev själv alldeles varm i hjärtat!

Många reagerar starkt

Det är då en bild, som Facebook-sidan Pictures in History lagt upp, som är över ett vackert landskap i skymning. Man ser en väg, ett hus till vänster och längre bort i fotot kan man ana vatten med skog i bakgrunden. Där bakom går solen ner.

Men en detalj uppe i himlen har nu fått tusentals människor att reagera starkt. Titta på molnen – ett av dem föreställer något. Jag kan hinta om att det handlar om ”människans bästa vän”.

Pictures in History

De flesta av er ser nog detaljen vid det här laget. Annars ska jag göra det ännu enklare för er!

Ja, visst ser det exakt ut som en hund där uppe?

Delar bästa minnena

Är det här det ultimata beviset på att våra älskade vovvar kommer till himlen när de lämnat oss? Så kanske det är – och i alla fall jag blir helt varm i hjärtat av det här!

Den speciella bilden har nu fått tusentals människor på nätet att dela med sig av sina bästa minnen tillsammans med sina hundar när de var i livet. Det är en blandning av glädje, kärlek och sorg.

Som sagt – sådana här fenomen väcker känslor! Jag började direkt tänka på vår gamla hund Laban när jag såg det här! Så himla fint!

Tryck nu på dela-knappen om även du har en hund i himlen som du saknar, eller om du bara tycker att sådana här vackra fenomen är otroliga!