Varningen: Nu kan sexdockorna attackera mänskligheten – på grund av tekniskt fel

Att ha en docka som sexpartner innebar för bara några år sedan en liten, uppblåsbar plastdocka.

Men tack vare teknikens framfart på senare år kan man idag köpa dockor som är oerhört lika människor och som dessutom är utrustade med teknik som gör att dockorna kan prata, sjunga och uttrycka känslor.

Teknikens framsteg kommer dock inte utan faror – nu varnar nämligen experter för att sexdockorna kan gå till attack.

– De kan strypa dig om de vill, säger experten Brick Dollbanger till The Mirror.

 

Sex och samliv är något som de allra flesta av oss förknippar med något som sker mellan två levande människor som tycker om varandra. Det är kanske också det de flesta av oss helst föredrar, men för de som lever utan en partner kan man numer köpa sig en sexdocka.

”Det gör mig livrädd”

Sexdockorna är väldigt lika människor och har på senare år även utrustats med AI, artificiell intelligens, som gör att dockorna kan lära sig att prata och uttrycka känslor.

Men med all teknik i ett chip är det också mycket som kan gå fel, och dockorna kan gå till attack istället för att agera älskare.

– Det gör mig livrädd. Det är en maskin och kommer alltid att vara det. De är starkare än en människa och orkar mycket mer eftersom den drivs av batterier. Den känner heller ingen smärta vilket gör att man inte kan stoppa den våld, säger Brick Dollbanger, som jobbar på sexdocke-företaget Realbotix, till The Mirror.

”En enda felkodning räcker”

Sexdockan är programmerad med flera miljoner rader av datakod, och det kan lätt ske misstag under programmeringen.

– En enda felkodning räcker, och om dockan läser av den här felkodningen så kan den göra något den absolut inte ska. Låt säga att man kramar dockan, då kan den utan problem krama hårdare och hårdare tills man inte får luft, säger Brick Dollbanger till The Mirror.

Med andra ord kan det vara bra att tänka efter en extra gång innan man införskaffar en sexdocka, det här låter ju oroväckande!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!