Varningen: Stoppa inte in tobak i vaginan

Trender kommer och går snabbare än man hinner blinka nuförtiden. En av de mest bisarra trenderna är att stoppa in saker i vaginan, av allehanda anledningar. Till exempel har kvinnor fört in isglassar i vaginan för att svalka sig, vitlök för att bota svampinfektioner och persilja för att skynda på menstruationen. Inget av detta är naturligt och läkare varnar självklart för alla ovan nämnda saker. Nu har den senaste vagina-trenden kommit – och den går ut på att stoppa in tobak i vaginan, skriver The Sun.

Trenden med att stoppa in tobak i vaginan har uppstått för att tobaken påstås ge sexlivet en positiv effekt, göra vaginan trängre samt öka chansen för att bli gravid. Men nu varnar läkare för att haka på trenden.

”Kan orsaka cancer”

Att föra in tobak i vaginan har inga positiva effekter alls.
– Känslan av att vaginan blir mindre är övergående, det är helt enkelt för att muskulaturen drar ihop sig. Den vävnad som kommer i kontakt med tobaken kommer att få bestående förändringar, som kan orsaka cancer, säger gynekologen Dr Abdoulaye Diop till The Sun.

Bildkälla: Pixabay

”Tar din man till sjunde himlen”

Den här trenden har blivit väldigt stor i bland annat Senegal, där man säljer torkade tobaksblad som blandas med rötter och andra växter. Blandningen sägs ”öka sexuell njutning med tio gånger och tar med din man till sjunde himlen”.
Men så ligger det alltså inte till. Istället har det rapporterats om fall där kvinnor upplevd en brännande smärta, yrsel och i vissa fall medvetslöshet.

Bildkälla: Shutterstock

Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om de här galenskaperna!