Veronika, 27, trakasseras på nätet för att hon är ”för sexig” – se nu när hon sliter av sig badrocken

Hur vi ser ut är ingenting vi själva väljer. Visst, man kan träna, äta rätt, sminka sig och till och med operera sig för att förändra sitt utseende men vad vi än gör så kommer vårt utseende mestadels från våra gener.

Vissa är korta, vissa är långa, vissa har stora öron, vissa är smala och vissa är lite rundare – det är helt enkelt så det är och det är ju helt fantastiskt!

Vi är alla unika varelser och oavsett utseende så ska man inte behöva utstå mobbning eller trakasserier. Inte ens om man är ”för snygg” – som i 25-åriga Veronika Rajeks fall.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Veronika Rajek är en 25-årig modell från Slovakien, som reser världen runt och modellar. Men livet som modell är inte bara skoj, hon mobbas nämligen för sitt utseende.

Anmäler hennes Instagram

Veronika, som har över en miljon följare på Instagram, berättar för The Mirror att folk ofta anmäler Veronikas Instagram-konto för att vara fejk – på grund av hennes utseende.

– Folk tror inte att jag är på riktigt. Det är orättvist eftersom andra människor får ha sina konton ifred, men mitt stängs ned, säger Veronika till The Mirror.

Många kvinnor skickar elaka kommentarer och meddelanden, där de anklagar Veronika för att ha opererat sig och för att använda sig av olika filter, något som Veronika tillbakavisar.

– Jag har inte gjort några operationer, ibland använder jag ett filter som får huden att se slätare ut, det är allt, säger Veronika till The Mirror.

Bevisade att brösten är äkta

För att få stopp på anklagelserna om skönhetsoperationer, som främst rör Veronikas bröst, gick hon till en läkare som fick undersöka brösten.

https://www.instagram.com/p/CDofignHF0b/

Läkaren blev förvånad över hur välformade Veronikas bröst var men att de i allra högsta grad är naturliga.

Här är hennes bevis:

Mobbades som barn

Veronika kom in i puberteten sent och levde länge med komplex över sin kropp, något som fick hennes klasskamrater att kalla henne ”giraff” och att hon såg ut som ett skrivbord.

– Jag fick inte bröst förrän jag var 17 eller 18 och tränade mycket under tonåren så nu har brösten den formen de har, säger Veronika till The Mirror.

Utöver bra gener så tränar Veronika fem gånger i veckan och dricker inte alkohol.

Veronika vill nu få folk att tänka efter innan de kommenterar elakt på någons bilder, oavsett utseende.

– Om du känner dig vacker så är du vacker, oavsett utseende. Var självsäker, säger Veronika till The Mirror.

Tryck nu på DELA-knappen för att visa att du är emot mobbning!