Viktoria är ”nätets hetaste farmor” – se nu vågade bilderna som får unga hunkar att falla pladask

Att åldras är ofrånkomligt. Tiden tickar obönhörligen på för alla – men vi åldras på olika sätt.

För de flesta innebär det att man får en rynka här och var samt att kilona sätter sig både här och där trots att man kämpar emot.

Det är självklart helt naturligt och en del av att åldras, vid den åldern är man dessutom oftast såpass självsäker att man inte bryr sig om vad andra tycker och tänker om ens utseende.

Men det är såklart inte likadant för alla, vissa verkar helt stå emot ålderstecken av allehanda slag. Viktoria Winslow, till exempel. Hon är 58 år gammal och kallas nu för ”nätets hetaste farmor.”

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Viktoria bestämde sig för att börja visa upp sig på nätet efter att hennes dotter, 24-åriga Zoe, gjort samma resa med stor framgång.

”Hålla på tills jag är 90”

Viktoria, som jobbar som gym-instruktör, hade genom åren haft svårt att få ekonomin att gå ihop.

Hon bestämde sig då för att, med dottern Zoes hjälp, starta ett Onlyfans-konto där hon snabbt blev populär och pengarna började rasa in.

– Jag berättade för min dotter att jag oroade mig över min pension. Då berättade hon om hur hon tjänat ihop sina pengar. Efter lite tjat provade jag och nu älskar jag det. Jag kommer fortsätta med det här så länge folk vill se mig, oavsett om jag är 90 år och rynkig, säger Viktoria till Daily Star.

Sedan starten i mars 2021 har Viktoria samlat på sig över 40 000 följare på Instagram och ekonomin är inte längre ett bekymmer.

19-åringar hör av sig

Förvånande nog är det inte män i Viktorias ålder som prenumererar på hennes Onlyfans, utan mest yngre män.

– De kan vara så unga som 19 år och jag tror det här med ”farmor” hjälper mig mycket. Men det förvånar mig fortfarande att de vill ha mig. Kvinnor får alltid höra att de ska vara unga och smala, men jag kan säga att så är inte fallet. Män älskar mina rynkor och bristningar, säger Viktoria till Daily Star.

Unga kvinnor hör däremot av sig och klagar på Viktoria.

– Jag tror de är avundsjuka, de säger att jag saknar klass för att jag är äldre. Men jag ignorerar dem och går vidare. Jag är en farmor som är stolt över att få visa upp vad jag har, säger Viktoria till Daily Star.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!