Vilken form har din tumme? Svaret kan avslöja något spännande om din personlighet

Vilken form har din tumme? Svaret kan avslöja något spännande om din personlighet

Det sägs att vårt utseende i stor utsträckning är sammankopplat med de personlighetsdrag vi har, bland annat vilken typ av tummar man har.

Enligt det här testet som finns nedan finns det fem olika typer av tummar, som alla säger något om ens personlighet.

Den här typen av ”tester” ska självfallet tas med en rejäl nypa salt, men det kan ändå vara kul att kolla om det stämmer.

Så titta nu noggrant på din högra tumme och studera den: Vilken form har den och vad säger den om dig?

Tumme A

Om båda dessa delar är lika stora så är du allt som oftast en balanserad person. Personer med den här typen av tumme beskrivs som lugna och duktiga på att lära ut, mycket tack vare ett stort tålamod. Agerar ofta rådgivare åt sina nära och kära.

Tumme B

Om den övre delen är lite större än den mindre så talar mycket för att du är perfektionist. Du är väldigt hängiven och jobbar otroligt hårt med det du brinner för. Du lägger mycket tid på detaljer och du gillar när saker är i en viss ordning. Du kan grotta ned dig väldigt i en uppgift, men löser den oftast på ett utmärkt sätt. Du är ärlig och din omgivning vet att de kan lita på dig.

Tumme C

Om den nedre delen är större så tyder det på att du jobbar hårt, oavsett vilka hinder du ställs inför. Problemlösning är din grej och du har stort självförtroende för du vet om att du är väldigt intelligent. Du kan ofta lösa problem som andra inte klarar, vilket gör dig till en utmärkt kollega.

Tumme D

Håll upp tummen som att du gör ”tummen upp”-tecknet. Om tummen är flexibel så är du sannolikt en väldigt uttrycksfull person. Du har nära till dina känslor och anpassar dig snabbt i sociala situationer och omgivningar. Du har en kreativ ådra och väldigt öppen för nya intryck. Du kanske inte löser problem som alla andra utan kanske tänker utanför ramarna ibland – men du löser problemet.

Tumme E

 

Om tummarna istället är raka så är du väldigt målmedveten och envis. Du gillar att bestämma och kan ibland verka sur när du jobbar för att nå ditt mål men människor beundrar samtidigt din ambition och vet att de alltid kan lita på dig. Du är väldigt analytisk av dig och har lätt för att lösa problem.

Vilken tumme har du? Tryck på dela-knappen och se om det stämmer in på dina vänner!