16-åringen drömde om att förvandlas till vampyr – 7 år senare gråter mamma när hon träffar sin dotter

16-åringen drömde om att förvandlas till vampyr – 7 år senare gråter mamma när hon träffar sin dotter

Alla människor är vackra som de är – det är min bestämda uppfattning.

Samtidigt finns de många som inte nöjer sig med sitt naturliga utseende och lägger ner sina liv på att justera hur de ser ut. Allt från tatueringar till piercingar och diverse ingrepp är sådant som folk lägger pengar på för att uppnå speciella mål med hur de uppfattas.

Det här är givetvis upp till var och en och människors egen vilja ska så klart respekteras, men i vissa fall är det svårt att inte tycka att det gått aningen för långt.

Som 16-åring var Amber Luke missnöjd med sitt utseende. Hon tyckte inte om att se sig själv i spegeln, men målade då snabbt upp en målbild av hur hon ville se ut. Den australiska tjejen ville bland annat efterlikna vampyrer och tatuera stora delar av sin kropp – men snart skulle det hela också eskalera i realiteten.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Redan då hade Amber 3 tatueringar – men nu, 7 år senare, har hon hela 50 stycken. Kvinnan säger sig vara beroende av tatueringar och har dessutom ett stort antal piercingar på olika ställen. Hon har dessutom klyvt sin tunga och färgat ögonvitorna blå.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Det sistnämnda var ett ingrepp som kunde ha gjort henne blind. Det tyckte den nu 23-åriga kvinnan dock var värt risken – och under de 3 första veckorna efter ingreppet så såg hon ingenting.

– Nu älskar jag att se mig själv i spegeln. Tidigare såg jag normal och tråkig ut, säger hon enligt Daily Mail.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Kvinnan har spenderat drygt 70 000 svenska kronor på sina tatueringar och piercingar – men hon är långt ifrån att vara färdig med sin kropp, som hon ser som ett enda stort projekt.

– Jag ångrar ingenting, säger hon och berättar att nästa mål är att göra hörntänderna spetsiga. Jag vill att det ska bli som på en vampyr.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Familjen är överlag stöttande, men hennes mamma började gråta när hon märkte att dottern hade tatuerat ögonen.

– Det var det mest smärtsamma av mina ingrepp, berättar Amber men tillägger. I dag är jag jättelycklig med mig själv!

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Vad tycker du om hennes förvandling? Gilla om du tycker att Amber blev fin, Dela om du anser att det här är galenskap!