20-åring gifter sig med skräckdocka – nu vänder sig folk om på gatan: ”Har ett bra sexliv”

Som tur väl är så lever vi i en värld där man får älska, eller leva med, vem man vill.

Omgivningen kan givetvis ha åsikter om sådant där, men är man stark nog och tror stenhårt på kärleken, så behöver man inte bry sig.

Ibland kan det vara svårt att styra vem man får känslor för och jag är av åsikten att man får respektera andras fria vilja.

Somliga väljer dock att ta det här med unik kärlek till helt nya nivåer. Inget fel i det, så klart – men det är klart att man hajar till när någon gifter sig med en 37-årig ”zombie-docka”.

Har någon alltså gjort det?

Bild: Caters News Agency / The Mirror

Ja, den 20-åriga amerikanskan Felicity Kadlec är superkär i Kelly – som är en makaber docka, skriver The Mirror.

Har nyss gift sig

Hon fick sin älskling som 13-åring, men det tog hela 3 år innan Felicity insåg att hon blivit förälskad. Nu är det så att dockan är av feminin art, men enligt 20-åringen får hennes ”zombie-partner” ändå agera som maken i deras äktenskap.

Bild: Caters News Agency / The Mirror

För jodå, de har nyligen gift sig.

Bild: Caters News Agency / The Mirror

Under en utomhusceremoni som kostade cirka 500 dollar så klädde sig Felicity i klänning och dockan Kelly i kostym, skriver sajten. Det fanns många dekorationer och man hade dessutom tagit dit fler dockor som vittnen.

– Vår vigsel var vacker och perfekt – precis som jag hade drömt. Kelly är den av oss som var bekväm som brudgum, så hon fick ha kostymen. Efteråt så fullbordade vi äktenskapet, säger Felicity enligt The Mirror.

Bild: Caters News Agency / The Mirror

”För mig är Kelly på riktigt”

I en video från Patryn World Latest News så berättar man att den nu gifta kvinnan inte får ta med Kelly ut när hon vistas med familj eller vänner – det är för många som blänger.

Bild: Caters News Agency / The Mirror

Felicity har tidigare i livet haft pojkvänner, men aldrig känt ett sådant starkt band med någon som hon gör med sin zombie-docka, enligt Patryn World Latest News.

– Det finns många där ute som tycker att jag ska vara med en riktig människa, men för mig är Kelly på riktigt. Vi har en känslosam relation och ett bra sexliv, säger hon.

Vad tycker du om det här? Gör Felicity rätt som går sin egen väg, eller är det här knasigt? Dela gärna vidare artikeln, eller ge oss din åsikt i kommentarsfältet (men håll god ton!).