22-årig dykare försöker ha samlag med gigantisk mussla – tvingas till akutvård på specialsjukhus

När man beger sig ut i naturen och djurriket så gäller det att vara försiktig. Där är det sällan vi som bestämmer – och man måste verkligen respektera allt levande. Det är i alla fall min åsikt.

Så gott det går tycker jag man ska låta bli att stöka till det för växt- och djurlivet. Vi människor har nog med plats på jorden. Samtidigt är det en fascinerande värld att ge sig ut i. Exempelvis havet döljer ju massvis av spännande saker att upptäcka.

Just därför är det också extra viktigt att vi tar hand om miljön, så att även framtida generationer kan få njuta av – och ta del av – allt fascinerande som naturen erbjuder.

Huruvida den här nyheten är helt sann eller ej vet jag faktiskt inte, men den har blivit vida omskriven – och detaljrikedomen får i alla fall mig att tro att det mycket väl kan stämma. Jag ville i alla fall höja ett finger för att det kan vara påhittat.

Nåväl – alla köper inte det där att man bör bete sig hövligt även bland växter och djur. Då kan dock karma slå till – så blev det för en tid sedan för dykaren Sam som fick läggas in på specialsjukhuset Ka’u på Hawaii.

Wikimedia Commons

22-åringen och hans vän var ute på havet och körde fridykning, som de brukade på lediga dagar. Då bestämde sig Sam plötsligt för att göra något väldigt, väldigt korkat, rapporterar sajten Disclose.

Han hittade en enorm mussla som han simmade ner till – och stoppade in sin penis i. Ja, för att ”ha sex” med jättemusslan, helt enkelt. Minuten senare drabbades den unga dykaren dock av kraftiga andningssvårigheter, kräkningar, svullnad och sänkt blodtryck.

Han fick omgående, i ilfart, transporteras till ett specialsjukhus.

Reddit

Läkarna drog slutsatsen att det var den intima kontakten med musslan som utlöste hans svåra fisk- och skaldjursallergi – och man tror även att Sam utsattes för höga halter av arsenik.

Mannens tillstånd blev senare stabilt. Han berättar att det hela började som ett skämt med vännen Thomas Meyer.

– Min kompis filmade, så jag ville väl imponera på honom och körde in min penis i musslan. Sedan ville den inte släppa taget, ska han ha berättat för lokala reportrar.

Aldrig sett nått liknande

Dykaren ska dessutom ha varit kraftigt bakfull från kvällen innan – och menar att det påverkade hans omdöme ute till havs.

– Det gjorde inte ont eller så. Det kändes till och med rätt varmt och mysigt inuti musslan, men jag var rädd för att mitt syre skulle ta slut.

Dykarna på bilden har inget med nyheten att göra.

Det var först efter att Sam till slut lyckades ta sig loss som han märkte av den allergiska reaktionen, men läkaren som inledningsvis behandlade dykaren menar att han aldrig sett ett liknande fall under sina 22 år i tjänsten.

– Fisk- och skaldjursallergi är tämligen vanligt, men brukar ju utlösas först efter att en person ätit exempelvis fisk eller skaldjur. Att det sker efter en sexuell kontakt – det har jag aldrig varit med om tidigare, sa läkaren till reportrarna.

En liknande incident inträffade för en tid sedan på Waikiki Aquarium på just Hawaii efter att en dykare kört in sitt huvud i en stor mussla – och sedan tappat medvetandet. Även den gången kunde han dock till slut räddas.

Slutsatsen vi kan dra av det här är nog att man bör låta saker i havet och naturen vara som de är. Titta, men rör inte. Försök framför allt inte köra in kroppsdelar i exempelvis musslor – men det kändes som tämligen självklart redan innan man läste den här nyheten.

Det finns verkligen tokstollar överallt! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!