23-åringen är beroende av plastikoperationer – har lagt 500 000 kr på att se ut som idolen Marilyn Monroe

Alla har vi våra idoler och människor vi ser upp till. Men för de allra flesta stannar idoliseringen vid beundran på avstånd och inte så mycket mer. Men som med allting annat här i världen så finns det några som vill ta allting ett steg längre.

Som 23-åriga influencern Serena Smith. Hennes idol är den legendariska skådespelerskan Marilyn Monroe.

Serenas dyrkan av Marilyn Monroe har fått henne att spendera över 500 000 kronor på att se ut som sin idol, skriver The Mirror.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Näsan, brösten, rumpan och läpparna. Det är kroppsdelar som amerikanska Serena Smith opererat för att bli så lik Marilyn Monroe som möjligt.

Sprutat in fett i rumpan

En av operationerna som Serena genomgått kallas Brazilian butt lift, som går ut på att man suger ut fett från kroppen och sprutar in i rumpan. En inte helt riskfri operation, men Serena är beredd att ta de riskerna.

– Jag är nöjd med operationerna hittills, men finns det utrymme för förbättring? Absolut, säger Serena till The Mirror.

Sammanlagt har Serena spenderat över 500 000 svenska kronor på att förändra sin kropp.

Tusentals följare

Serenas förvandling till en nutida Marilyn Monroe har inte gått obemärkt förbi. På Instagram stoltserar Serena med över 20 000 följare, som dagligen får uppdateringar från Serenas liv.

Serena får tyvärr även en del näthat på grund av sitt unika utseende, något som hon försöker hantera så gott det går.

– Att man kan kontrollera är hur man själv reagerar på sådant. När man lägger ut sitt liv så att alla kan se gäller det att vara lite hårdhudad, säger Serena till The Mirror.

Tycker du Serena är lik idolen Marilyn?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!