23-åringen drömmer om att ha världens största bröst, läppar och rumpa

23-åringen drömmer om att ha världens största bröst, läppar och rumpa

Vad man gör med sin kropp och sitt utseende har ingen annan med att göra, så länge man inte bryter mot några lagar eller skadar andra.

Från den dagen man fyller 18 är man fri att göra som man vill.

Modellen Jessy Bunny började förändra sin kropp så fort hon blivit myndig – och har inte slutat med operationerna sedan dess.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

När Jessy, som kommer från Österrike men idag bor på Mallorca, fick pengar till en bil av sina föräldrar när hon fyllde 18.

Bröt med föräldrarna

Men istället för att köpa en bil så förstorade Jessy brösten, något som fick föräldrarna att säga upp kontakten med henne.

Sedan dess har Jessy spenderat ytterligare 600 000 kronor på att förändra sin kropp.

Bland ingreppen finns bland annat otaliga bröstförstoringar, läppförstoringar, rumpförstoringar, näsoperationer och vagina-operationer.

Men trots alla ingrepp och den brutna kontakten med familjen vill inte Jessy sakta ned.

– Alla tittar på mig när jag går på gatan, en del vill ta bilder. En rolig sak är att det är många kvinnor som älskar mitt utseende, det gör mig glad. Dessutom älskar män det, jag tror 90 procent av alla män älskar bimbos, säger Jessy till Daily Star.

Störst bröst, läppar och rumpa

Jessy, som kallar sig själv för ”bimbo”, har redan nya planer på operationer, som ska göra hennes bröst ännu större.

Målet är att en dag kunna stoltsera med världsrekord.

– Jag vill göra många fler operationer. Jag vill ha störst bröst i världen, men också de största läpparna och den största rumpan, säger Jessy till Daily Star.

Snacka om förvandling! Tryck nu på DELA-knappen!