24-åring rusar till läkaren med klåda på penis – unika förklaringen får nu hela nätet att äcklas

Att ta hand som sig själv är något de allra flesta av oss lär sig från sina föräldrar. Det handlar om allt från hur man tvättar, lagar mat, diskar och städar till hur man tvättar sig själv.

Just hygienen i underlivet är extra viktigt då det lätt samlas bakterier där och håller man inte rent så riskerar man att bli sjuk.

En person som dock missat hur man bäst tvättar sig ”där nere” var den 24-årige engelsmannen Zach, skriver brittiska The Mirror.

När han sökte vård för att hans penis luktade illa och kliade så uppdagades det att han inte tvättat snoppen – på 24 år.

Det var i det engelska TV-programmet Sex Clinic som Zach deltog som patient. Han sökte vård då han tyckte att hans penis luktade väldigt illa och att det kliade under förhuden utan att Zach själv förstod varför.

Talgkörtelsekret och död hud

Dr Naomi Sutton, läkaren som undersöker Zach, upptäckte dock anledningen till att det kliade och luktade från Zach.

Bildkälla: Sex Clinic

Under hans förhud fanns det nämligen mängder av smegma, ett sekret som kommer från talgkörteln under förhuden och massor av död hud som orsakade den inte helt angenäma lukten och fick det att klia.

Rädd att det skulle vara för känsligt

När Dr Sutton frågade hur han tvättade sig så förklarade Zach att han aldrig, under sina 24 år, tvättat sig under förhuden då han var rädd att det skulle göra ont.

Zach själv hade inte tänkt på att det var bristen på hygien som orsakat klådan och lukten utan trodde själv att det berodde på könssjukdomar – som han aldrig testat sig för.

Efter att programmet sänts hånades Zach på nätet av flertalet TV-tittare som inte kunde tro sina ögon, men han fick stöd av Dr Sutton, som tyckte det var bra att Zach medverkade i programmet då hans fall kan hjälpa fler som kanske har samma problem.

Vilken tur att Zach fick hjälp till slut!

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får läsa det!