24-åringen drömde om att bli en utomjording: 8 år senare gråter barn när de ser sanslösa förvandlingen

Att sträva efter att se ut på ett visst sätt har vi nog alla gjort någon gång under vår livstid.

Kanske var det under tonåren när man ville se ut som sin favoritartist eller ha samma frisyr som sin favorit-idrottare.

Eller så tränade man kanske extremt hårt för att bli så tränad som möjligt. Men allt eftersom så lär de allra flesta av oss att acceptera sitt utseende, det viktigaste sitter trots allt på insidan.

Men för vissa så släpper aldrig riktigt den där viljan att se annorlunda ut, att sticka ut ur mängden med sitt utseende och kan då göra allt de kan för att se så unika ut som de bara kan.

32-årige fransosen Anthony Loffredo en sådan person. De senaste åtta åren av sitt liv har han vigt åt att förändra sin kropp så mycket han bara kan.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Opererat bort öron och näsa

Fram tills det att han var 24 år levde Anthony ett vanligt liv, men han trivdes inte riktigt med de.

– Sedan jag var liten har jag varit fascinerad av mutationer och transformationer av människokroppen, säger Anthony till den franska tidningen Midi Libre.

Så när Anthony hade fyllt 24 bestämde han sig för att bryta med sitt gamla, vanliga liv och drog iväg till Australien istället och påbörjade sin förvandling.

Anthony vill se ut som en utomjording och har opererat bort öronen och näsan, tatuerat ögonvitorna, splittat tungan, täckt kroppen i piercingar och tatueringar samt opererat in implantat under huden för att se än mer udda ut.

Ångrar ingenting

Anthony har startat ett konto på Instagram där hans 177 000 följare kan följa med på hans utseende-resa, ett projekt han själv kallar för ”The Black Alien Project.”

Trots att Anthonys utseende har gjort att många räds honom så ångrar han inget av sina ingrepp.

– Nu mer sker det nästan omedvetet, att jag planerar mina ingrepp några månader framåt. Det hela är som att kliva in i en karaktär, säger Anthony till Midi Libre.

Vad tycker du om Anthonys förvandling?

Tyck till i kommentarsfältet, men tänk på att hålla god ton. Kräkningar och annat kommer att blockeras.