27-åringen påstår att hon haft sex med över 20 spöken, säger att de är bättre i sängen än vanliga män

27-åringen påstår att hon haft sex med över 20 spöken, säger att de är bättre i sängen än vanliga män

Sex är något fantastiskt – det är nog de flesta av oss överens om.

Bäst blir det givetvis om det är med en speciell person, som man tycker om – och som man har starka band till.

Sedan kan det ta sig i olika uttryck, har det nu visat sig. En engelsk kvinna avslöjar nu att hennes bästa sexstunder har varit – håll i hatten – tillsammans med spöken.

Det råder ingen tvekan om att de flesta av oss föredrar stunder i sängkammaren tillsammans med någon som man tycker om. Då får man ofta bättre kemi under sexet och givetvis är det mysigare att vara intim med en person som man har starka känslor för.

Men det här tycker faktiskt inte alla. Fråga bara engelskan Amethyst Realm. Hon är en 27-årig Bristol-bo som arbetar som medium. Spöken och andar är dock inte bara ett intresse hon har – de är också hennes sexpartners.

Realm medverkade nyligen i en TV-showen ”ITV This Morning” och avslöjade då att hon har legat med inte mindre än 20 spöken. Hon föredrar till och med att ha dem som sexpartners framför män.

Blev fysiskt

Första gången det skedde var för flera år sedan.

– Det började som en energi, sedan blev det fysiskt. Det var som ett tryck mot mina lår och jag kände andetag i nacken. Jag var helt trygg. Men hur det är att ha sex med ett spöke är svårt att förklara, berättar hon.

Realm hade dessutom, under tre år, en affär med ett spöke. Då levde hon tillsamman med en man, men det hela tog slut när han en dag kom hem tidigt och genom fönstret såg skuggan av en man över sin flickvän.

Gjort efterforskning

Hon har sedan dess främst hållit sig till andevärlden, rent sexuellt – och har nu som mål att bli gravid med ett spöke.

– Jag har gjort lite efterforskning och det kan vara så att alla bär på ett inre väsen, men att väldigt få vet hur det leder till en graviditet, säger hon.

Phillip Schofield, en av programledarna, var mycket fascinerad över att hon haft sex med hela 20 olika spöken och sa:

– Du borde ändå ha gjort dig ett namn i andevärlden vid det här laget. Många därifrån borde ju vara intresserade av att få träffa dig.

Nedan kan du se ett utdrag från det hela i TV-showen:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/1sWDCz5v1Vg” /]

Dela nu om du också tycker att detta låter helt knasigt!