28-åringen har Storbritanniens största bröst – kan varken köra bil eller jogga

Plastikoperationer blir allt vanligare i dagens samhälle. Om det är bra eller dåligt är upp till var och en att bedöma, men så länge personen som lägger sig under kniven är vuxen och vill genomföra operationen finns det inte så mycket att vare sig tycka eller tänka.

Det är helt enkelt upp till var och en vad man väljer att göra med sin egen kropp.

För de flesta av oss känns det dock nog tillräckligt vågat att byta frisyr eller köpa lite nya kläder för att hotta upp vårt utseende.

Men för 28-åriga Leia Parker är det precis tvärtom, hon vill se extrem ut. Därför har hon också spenderat över 100 000 kronor på att förstora sina bröst – något som gett henne Storbritanniens största, enligt henne själv.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Fem bröstförstoringar

Leia Parker, från sydvästra London, har haft stora bröst sedan puberteten. Redan innan hon lade sig under kniven hade hon E-kupa.

Men när Leia var 19 år gjorde hon sin första bröstförstoring, och sedan dess har det bara rullat på.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=224582026795232&set=pb.100077303096069.-2207520000.&type=3

Efter att ha skaffat K-kupa på hemmaplan i England fick Leia åka utomlands för att fortsätta förstora brösten.

– Nu har jag NN-kupor, vilket måste vara bland de största brösten i hela Storbritannien, säger Lea till sajten Pressfrom.

Själv har Leia lagt cirka 10 000 pund, motsvarande cirka 113 000 svenska kronor, på sina bröst.

Kan inte springa eller köra bil

Att ha såpass stora bröst som Leia kommer även med vissa nackdelar.

Bland annat kan Leia inte längre köra bil, eftersom bröstens storlek gör det omöjligt för armarna att nå runt till ratten.

– Jag tränar mycket men kan inte springa för det skadar min rygg och mina axlar. Jag sover dessutom med speciell kudde, som egentligen är till för gravida kvinnor. Allt annat är för obekvämt, säger Leia till Pressfrom.

Hade ätstörningar

De stora brösten har dock inte alltid varit en välsignelse. Som 14-åring drabbades Leia av bulimi då hon var osäker på sin kropp och hur den såg ut.

– Jag tyckte inte om mitt utseende, jag ville vara mindre och smalare, säger Leia till Pressfrom.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=210144594905642&set=pb.100077303096069.-2207520000.&type=3

Men när Leia var 17 fick hon jobb i en galleria via en kompis, och sparade därefter ihop till sin första bröstförstoring.

Idag jobbar Leia som modell av olika slag och tjänar över 100 000 kronor i månaden tack vare sina enorma bröst.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!