30-åringen drömmer om att bli en ”mänsklig giraff” – bär smärtsamma ringar för att göra halsen längre

Vi har alla våra egna, små särintressen och drömmar. Vissa samlar på frimärken, andra älskar bilar och en del vill bli skådespelare i Hollywood.

Amerikanskan Sydney Smith, när dock en dröm som nog väldigt få delar – hon vill nämligen bli en ”mänsklig giraff.”

30-åringen kallar sig själv för Giraff-kvinnan är enligt henne själv besatt av giraffer, skriver Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BAIwu9tQmSx/

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Metallringar runt halsen

Sydneys förkärlek för giraffer fick henne att börja bära tunga metallringar runt halsen för att få en längre hals, något som är vanligt bland kayanfolket i sydostasien.

https://www.instagram.com/p/0tgORFwmQ5/

Successivt ökade Sydney antalet ringar under fem års tid. Till slut hade hon hela 15 stycken ringar runt halsen som vägde ungefär 2,5 kilo totalt.

https://www.instagram.com/p/BFfjsT3wmVq/

Ringarna ska sakta men säkert få nyckelbenen att sjunka vilket ger en längre hals. Att bära ringarna försvagar musklerna i hals och nacke, vilket till slut fick Sydney att sluta bära ringarna.

https://www.instagram.com/p/63IsLaQmYW/

– Jag kunde inte riktigt fungera i samhället med femton metallringar runt halsen. Det kanske fungerar om du är rik, kan isolera dig och aldrig behöver lämna huset eller köra bil, säger Sydney till Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/CL-kJ0ahgUz/

Saknar ringarna

Trots att Sydney inte längre försöker töja ut sin hals så har intresset för giraffer inte svalnat, utan Sydney kallar fortfarande sig själv för Giraff-kvinnan.

https://www.instagram.com/p/CK67JYshatz/

– Halsen håller på att normaliseras nu, även om den fortfarande är lite längre än när jag började töja ut den. Men jag tyckte verkligen om att bära ringarna. Det blev som en tyngd mot nyckelbenen som kändes väldigt behagligt, säger Sydney till Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BALESkcQmUK/

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om det här unika livsödet!