31-åringen är beroende av plastikoperationer – vägrar lyssna på läkarnas varningar: ”Älskar det”

Som tonåring kämpar nog många med sin egen självbild. Man växer snabbt eller långsamt och det är svårt att veta exakt vad som händer i ens kropp.

Men ju äldre man blir, desto mer brukar de flesta förlika sig med sitt utseende. Visst, man kanske inte är supernöjd med allt men man accepterar liksom hur man ser ut.

Men vissa av oss blir helt enkelt inte nöjda med sitt utseende. Man kan då välja att modifiera utseendet på ett eller annat sätt, och så länge man är över 18 har man all rätt i världen att bestämma själv vad man vill göra.

Anastasiia Pokreshchuk, 31, från Ukraina är en av dessa. Hon har till och med blivit beroende av att fylla sina kinder – något som nu fått läkare att varna henne för att fortsätta, skriver Ladbible.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Anastasiia fyller sina kinder med en slags syra flera gånger per år för att få dem att stå ut, och har väckt enorm uppmärksamhet världen över.

”Mamma tycker jag är galen”

31-åringen, från Kiev i Ukraina, säger att hennes nya utseende har gjort henne enormt populär bland män.

– Självklart får jag mer uppmärksamhet nu, men det beror inte på mina kinder. Det beror på mitt nya, starka självförtroende, säger Anastasiia enligt Ladbible.

https://www.instagram.com/p/CPTIjobM9Hg/?hl=sv

Men det är inte bara positiva reaktioner.

– Min mamma tycker jag är lite galen, men vad ska hon göra? Jag har aldrig ångrat någonting, jag är jätteglad över mina kinder, säger Anastasiia enligt Ladbible.

”Såg ut som en grå mus”

Innan Anastasiia genomgick sin förvandling var hon väldigt missnöjd med sitt utseende.

– Jag skämdes över allt. Min röst, mitt utseende. Jag tyckte jag var ful, men nu tycker jag att jag ser mer exotisk ut. Tidigare såg jag ut som en grå mus, säger Anastasiia enligt Ladbible.

Struntar i vad läkarna säger

Anastasiia har med sitt unika utseende blivit en stor snackis på nätet, och har i dagsläget nästan 160 000 följare, som dagligen får lättklädda uppdateringar från Anastasiia.

Men de utstående kinderna har ett pris, Anastasiia är nu beroende av att fylla kinder och har till och med injicerat sig själv, vilket kan vara väldigt farligt.

– Det finns en anledning till att dessa injektioner ska utföras av läkare, det krävs enorm kompetens och kunskap. Det kan uppstå komplikationer, säger Dr Alex Karidis enligt Ladbible.

Men Anastasiia trotsar läkarnas råd.

– Jag blev kär i mina kinder första gången. Jag älskar dem och vill att se ska se ut så här. Jag förstår att andra kan tycka att det ser konstigt ut, men jag bryr mig inte, säger Anastasiia enligt Ladbible.

Vad tycker du om hennes förvandling? Tryck på DELA-knappen för att ge din syn på saken!