31-åringen har spenderat en förmögenhet på att se ut som en mänsklig zombie – nu blir folk rädda när de ser honom

Hur man klär sig och hur man ser ut är helt upp till en själv, och ingen kan komma och döma en för att man ser ut på ett visst sätt.

För de flesta av oss så innebär vårt utseende inte sådär jättemycket, det är liksom bara så man är född helt enkelt. Visst kanske man vill ändra på en eller några saker, och man kanske tränar för att må bra och se hälsosam ut men sällan så mycket mer.

Men vissa vill verkligen sticka ut utseendemässigt, och låter det yttre bli en förlängning av ens personlighet. Det är självklart inget fel med det, och idag är det väldigt vanligt att man har en eller några tatueringar på väl valda ställen som får ge uttryck för vem man är.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Men Anderson Garcia Rodrigues har gått ett steg längre än så – han har nämligen tatuerat 75 procent av sin kropp inklusive ena ögat.

Allt för att bli så lik en mänsklig zombie som möjligt.

Ljög om sin ålder

Anderson, hemmahörandes i London, kom i kontakt med tatueringar och piercingar som tonåring via sina kompisar. När han var 17 skaffade han sin första tatuering.

– Jag ville aldrig vara normal så jag ljög om min ålder för tatueraren som gjorde ett porträtt av Kurt Cobain, säger Anderson till Ladbible.

Anderson fastnade verkligen för den punkiga looken, och har fortsatt på det spåret. Idag har han täckt tre fjärdedelar av sin kropp med bläck och har en färgglad tuppkam som frisyr.

Utöver tatueringarna och håret så har Anderson piercat kinderna och splittat tungan.

Totalt har han spenderat 11 000 pund, motsvarande ungefär 120 000 svenska kronor, på sitt unika utseende.

”Blir kallad allt möjligt”

Anderson har blivit lite av en lokalkändis i sina kvarter just för att han ser ut som han gör och har fått flera tusen följare på Instagram, där han kallar sig Zombiepunk.

Var Anderson än går så får han rädda och skeptiska blickar, en kvinna stannade honom till och med och sa att han inte hade Gud inom sig, men det är något som han sedan länge vant sig vid.

– Folk säger att jag är ful och galen och frågar om det är något fel på mig. Jag blir kallad allt möjligt men jag bryr mig inte om det. Jag vet att det blir så när man ser ut som jag gör.

Till och med Andersons föräldrar blev förskräckta när de såg sin sons förvandling, men har nu vant sig.

”Blivit en bättre person”

Men Anderson får också beröm från vissa, och han är van vid att det kommer fram folk som vill ta bilder tillsammans med honom.

Även om hans kroppsmodifikationer gjorde ont rent fysiskt att göra, att splitta tungan gjorde mest ont, så har de enligt honom själv varit bra för honom.

– Jag tror att jag blivit en bättre person av detta eftersom jag nu är del av en värld som många aldrig får en chans att uppleva. Jag är en punkaktivist med frihet att uttrycka mig, säger Anderson till Ladbible.

Vad tycker du om hans förvandling? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!