32-åringen har gjort 20 operationer för att få ”perfekt kropp” – har nu löständer och ”ett andra skinn”

32-åringen har gjort 20 operationer för att få ”perfekt kropp” – har nu löständer och ”ett andra skinn”

Idag har det blivit allt vanligare med plastikkirurgi och kosmetiska ingrepp för att få det utseende man strävar efter. Om det är rätt eller fel får vara osagt, det är upp till var och en så länge man är vuxen och inte skadar någon annan.

Visst är det bra att sådant finns, så att man kan återställas efter olyckor eller bli mer nöjd med sitt yttre – men somliga väljer att ta det här med utseendejusterande till helt nya nivåer.

Aleira Avendano är en person som lagt mycket tid och pengar på att operera sig, i jakten på ”den perfekta kroppen.”

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Aleira Avendano, 32, från Caracas i Venezuela, bär en korsett 23 timmar om dygnet och har genomgått mängder av plastikkirurgiska ingrepp.

– Varenda kvinna borde plastikoperera sig för att verkligen bli vacker, säger hon enligt Daily Mail.

Går emot läkarnas råd

Korsetten har suttit på dagligen under flera år och hon väljer att kalla den sitt ”andra skinn”. Trots läkarnas varningar så väljer 32-åringen att fortsätta bära korsetten.

– Jag älskar att känna det tryck mot kroppen som den ger. Jag tar bara av den för att vila och tvätta mig – en timme om dagen.

Avendano berättar, enligt tidningen, att främlingar brukar stirra på henne på gatan. En del tror knappt att hon är på riktigt. Somliga har till och med anklagat henne för att vara en man eller en utomjording, vilket 32-åringen berättat för The Mirror.

Utöver sin träning för att minska midjan, så håller modellen sig till en strikt diet. Den innefattar bland annat små portioner äggvita, ananas, andra söta frukter och kött.

Bytt ut alla sina tänder

Totalt har Avendano genomgått runt 20 plastikoperationer, enligt Daily Mail. Det handlar bland annat om fyra bröstförstoringar, två näskorrigeringar, en magsäcksoperation, tre rumpimplantat, ett pannlyft och en fettsugning.

Hon har dessutom ersatt alla sina tänder med konstgjorda gaddar – för att få till det perfekta, blänkande leendet.

Trots att den unika kvinnans yttre kostar – både tids- och pengamässigt – så menar argentinskan att hennes utseendeförändring är det bästa som hänt i livet. En dag hoppas 31-åringen vara världskänd för sin, enligt henne, perfekta kropp.

Vad tycker du om Aleiras livsval? Gör hon rätt som följer sin dröm, eller är det galenskap?

Dela gärna vidare den här artikeln, eller ge oss din åsikt i kommentarsfältet!