35-åringen har ”världens största kinder” – nu chockar hon sina fans med nytt, oväntat ingrepp

35-åringen har ”världens största kinder” – nu chockar hon sina fans med nytt, oväntat ingrepp

I tonåren är det väldigt vanligt att kämpa med sin egen självbild. Vem ska man vara, hur ska man se ut och allt däremellan är saker man funderar på.

Rent fysiskt så kan man växa snabbt eller långsamt och det är inte alldeles enkelt att förstå vad som händer med ens kropp.

Men ju äldre man blir, desto mer brukar de flesta förlika sig med sitt utseende. Visst, man kanske inte är supernöjd med allt men man accepterar liksom hur man ser ut.

Men vissa av oss blir helt enkelt inte nöjda med sitt utseende. Man kan då välja att modifiera utseendet på ett eller annat sätt, och så länge man är över 18 har man all rätt i världen att bestämma själv vad man vill göra.

Anastasiia Pokreshchuk, 35, från Ukraina är en av dessa. Vi har tidigare skrivit om Anastasiia och hur hon trotsat läkarnas råd om att fortsätta förstora sina kinder.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Anastasiia Pokreshchuk har blivit känd på internet för att ha ”världens största kinder”, något hon uppnått genom flertalet plastikoperationer där hon fyllt kinderna med en typ av syra.

Över 270 000 följare

Anastasiias utseende har genererat över 270 000 följare på Instagram, där följarna dagligen får ta del av utmanande bilder på modellen.

– Självklart får jag mer uppmärksamhet nu, men det beror inte på mina kinder. Det beror på mitt nya, starka självförtroende, säger Anastasiia enligt Ladbible.

35-åringen har själv tappat räkningen på antalet ingrepp hon gjort, som utöver kinderna även innefattar botoxbehandlingar och nya tänder.

Innan operationerna

Anastasiia är medveten om att hon förändrat sitt utseende mycket genom åren, och bjöd förra sommaren på en bild som visar exakt hur mycket som förändrats.

Vilken resa hon gjort!

Chockar följarna

I början av januari chockade Anastasiia sina följare med ytterligare ingrepp, trots att läkarna förbjudit henne.

Återigen är det kinderna som nu blivit ännu större och rundare.

Många oroar sig nu för hennes välbefinnande, men Anastasiia själv tar inte åt sig av kritiken, utan är fast besluten att fortsätta på den inslagna vägen, och fortsätta operera sig.

– Jag förstår att andra kan tycka att det ser konstigt ut, men jag bryr mig inte, säger Anastasiia enligt Ladbible.

Vilken förvandling!

Tryck nu på DELA-knappen!